Kızlar benim 2 tane görümcem var biri evli 2 yaşında oğlu var hep anlatırlar o doğurduğunda özel dikim perdeler özel mevlütlükler halı lohusa takımları bebeğe beşik bebek arabasi almışlar görümcem gitmiş telefonunu satmış tam altın yapmış kayınvalidem de tam altın yapmış hatta ben demiştim takilar falan tamam da sanki biraz fazla yapmışsınız bu bebeğin babaannesi dedesini bırak babası bi beşiğini alamadı mı diye (böyle yazıncada kızının eşinin durumu yokmuş gibi gözüküyor ama insanların durumu bizden çok çok çok fazla ) geçen gün öyle konu açıldı maddi durumum el verirse çeyrek yaparım dedi zaten beşik perde falan onları saymıyorum onlari eşim alıcak da biraz zoruma gitti aslında bu beklenti değil ayrımcılık değil mi sen kızının bebeğinin herşeyini al oğluna gelince maddi durumum el verirse çeyrek yaparım.
Aman su konu da bi ben şanslı değilim ha babam gelinlere bissürü şey yaptı ben hava mi aldım Allahtan kaynanam diğerlerinden çok bana yaptı beklenen torundu herhalde ondan
Canım bi beklentin yoksa bırak hiçbirşey takmasinda almasında sonra yaptım aldım diye ortada dolaşıyorlar, benim de kaynanam var inşallah hiçbişey takmaz almazda,kesin takmazda zaten
Canım herkesde var o durum kaynanasıyla görümcesiyle eltisiyle iyi geçinen yok varsa da yakında bozulur araları
1,486,709 soru
24,305,021 cevap
344,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın