Kızlar ilk hamileliğimde bebeğim doğduğunda psikoljk olarak delirmiş tim. Gece sürekli yatakta bebek arıyodm onu yatakta unuttm sanıyodm. Eşit yatakta dönünce hemen uyanıp bebeği ezdin diye bağırıyodm ) başımıza böyle bişey gelmdi tabi hep beşiği deydi. Şimdi ikinci hamileliğim Bi kaç gün önce öğrendim hemen o gece başladı kabuslar. Doğuma gitmeler kötü doktorlar VS ) ben başladım yine yani. Sizde de varmı böyle şeyler
Bebgimi emziren uyuya kaldım sandım koltuk da yatıyordu tek oda sıcak diye eşimin ayk ucuna yatmıştım eşimin ayağını bebek diye sıkı sıkı tutmuşum adam nasl çektiyse ckaramms sabh sabh iyi gülmüştük ya
Aynı şey ya bende gece kalkıp yatakta deli gibi oglumu arıyirum sonra fark ediyodum beşikte bu seferde kim koydu beşiğe diye düşüyorum bunlar hep uykusuzluktan
Benzeri bendede oluyordu yanıma bakıyordum eşimin yanına bakıyordum odüm kopuyordu sonuc beşiğinde relax olmaya çalış cnm kurma kafanda
Bende gece bebegi emziriyodum besige koyuyodum sonra birden uyanip bebek yok diye bagiriyodum esim kafayi mi yedin diyodu
1,489,675 soru
24,347,354 cevap
346,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın