0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizi uyuttum kocamla the 100 filmini izliyoruz oh be hayat varmis sahlepimizide yaptik 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz o kadar abur cubur az degilmi☺☺afiyet olsun tatlim
tarafından
Bi sahlepi icebildim :D insanin once gozu doymasi lazimis hepsni yuklendik geldik
tarafından
Ahaha iyi etmissin vala ben cok seviyom abur cubur hergun yiyom☺☺
tarafından
Ben yiywmiyorum tatli seyleri hic sevmiyorum  ama sahleoe bayildim ya uzun zaman olmus ina hergun icerim asiri sut yapiyor ya goguslerim sismis damarlarim kabarmis resmen .d
tarafından
Afiyet olsun kuzum bol bol sut olsun
tarafından
Kizima yetecek kada olsun cok gelince süt cok sinirleniyor agliyor youtubede gormustum bebek emerken agliyorsa meme reddi olabliyormus kendini strese sokan sey olarak gorup meme istemiyormus o yuzden ne az nede cok kizima yetecek kadar olsun ins
-Reklam-
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Ohh miss afiyet olsun benim ki daha beni uyutur o uyumaz gibi ya :D
tarafından
Bebim kiz uyandi vllha ya bi sevndgmi bi keyif yapacgmi duydu
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Afiyetler olsun lockekey diye dizi var netflix de onu izliyoruz süper bir dizi uyudu kuzularımız çay kek çekirdek:)))
tarafından
Ohh sizede afiyet olsun bundan snra izliycem hemcik
(5,935 puan) tarafından
Cok güzel çok esrarengiz valla sabah ise gidcgim koydum 2 tencere yemek onlar pişiyor biz dizi izliyoruz :))))
tarafından
Actim izliyorum suan   kizim uyandi esimde pc oynamaya gitti   biz hergun bi bolum izliyoruz ortak izliycez diye soz verdk o icerdeyken bende izleym .d tek ederm bazen sabahtan beri geziyorum netfilixde hic bi diziye karar veremiyorum
(5,935 puan) tarafından
Bunu izle biz şimdi 7.bölümdeyiz:) her gece 3 bölüm izliyoruz.hakan muhafız atiye bunlarda dehşet ti
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ankarada dimi o citlekci seysi. Kavrulmuş kabak çekirdeklerini cok seviyorum. Taa mardine bile geldi onlar :) 
tarafından
Artik ger sehire acildi diye biliyorum onceden kirikkalede vardi simdi ankarayada gelmis bir cok semte .d
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Film değil dizi o kız ☺️☺️ afiyet olsun tatlım
(3,452 puan) tarafından
Ben netfilx ten izliyorum anahtar diye Bi dizi canım
tarafından
Bnde oradan simdi asli ablanin onerdigini izliyorum sen izle eger guzel hosuna gider bende izleyim
(3,452 puan) tarafından
İdare eder canım. Ama the 100 çok güzeldir
tarafından
Aynen cok guzel ya esimle her aksam bi bolum izleriz
(3,452 puan) tarafından
Bates motel var bak o çok güzeldi
0 oy
tarafından
Ohhh mis gibi afiyet olsun kilo olmasın:-)
tarafından
Amin kuzum  :D
0 oy
tarafından
Yeni sezon başladım cnm 
tarafından
Canm 3 ncu sezondaym suan
tarafından
Hmn tmm cnm afiyet olsun iyi seyirler :)
tarafından
Tesk ederim canim sanada

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
2 cevap 304 göst.
0 oy
9 cevap 486 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hg99 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 807 göst.
16 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde M.emirbebekk (492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,923 soru

24,422,261 cevap

351,665 kullanıcı

...