0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Ve dönenceli olanı ı alayım ara kat işe yarıyormu 

10 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Tabikide alcan canm.
(285 puan) tarafından
Sz kullanıyormsnz hngi marka aldnz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekstra yatapa gerek yok kendi sert zemini var, onun üzerine yorgan yada battaniye katlayıp üzerine çarşaf serip kullanabilirsin. Ben öyle kullanıyorum, eylül öztürk bile :) 

Dönence sevmedi benim çocuklarım heves eden ben oluyorum. Bence çok gerekli değil fark yoksa çok istersen al. Tabşki bebekken üstte sonradan altta 4 yaşına kadar yatabiliyor. Güzel beşik türü. 
(285 puan) tarafından
T2şkrler siz hangi marka park yargı aldnz Memnun musun
(1,241 puan) tarafından
Sert olmuyor mu birde bebeginiz terlemiyor mu yani ne bileyim rahatsiz olur yaa yoksa misil misil mi uyuyor mu;)
tarafından
Bebekler çok yumuşakta yatmamalı zaten sert zemin olmalı ama tabiki tahtada değil :) yorganı n yumuşaklığını anne olarak anlarsınız. Ben yeteri kadar yumuşak malzeme doldurdum içerisine lastikli çarşaflada sabitledim gayet güzel  tavsiye ederim. Hehehe mışıl mışıl kısmı yok bize çok uzak.. benim oğlum alerjik, kolik ve hala gazlı uyku yok yani evde 3 beşik var ama puseti salıncak yaptık çare ararken bi onda uyur birazcık yada emerek yanımda :)
(1,241 puan) tarafından
Cok zor yaaa allah yardkmcimiz olsun.
0 oy
(4,005 puan) tarafından
yatak aldik icine, arakati ilk 4 aya kadar kullandik sonra asagiya gectik
(285 puan) tarafından
Yatak markası ne aldnz
0 oy
(1,241 puan) tarafından
7 8 aya kadar bazen cocugun durumuna gore o ara katta yatiriyorsun.Yoksa el kadsr bebegi asagibkoyacak degilsin;) yatak olarak kraft pamuk yatak alabilirsin hesapli iyi bir yatak
(285 puan) tarafından
Teskr ederm
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Park yatağın her yerini kullanıyorsun ara Kat dahil. Ben Şehzade tipi aldım çok severek kullanıyorum dönenCe vardı da çok gerekli değil
(2,890 puan) tarafından
Araya çok ince bi yatağa benzeyen oyun halısı aldım yatak görevi gördü
(285 puan) tarafından
Teskkur ederim
0 oy
tarafından
Benimki park değil ama ben içine yun yatak diktirdim daha iyi oldu
(285 puan) tarafından
Tşkr ederm
0 oy
tarafından
Evet ilaveten yatak alacaksın dönence yatağında kendisinde vardı extra almadim
(285 puan) tarafından
Yatak hedylimi Di marka neydi szin
tarafından
Yatak hediyeli değildi canım dönence vardı sadece beşikte extra olarak onu almadık :) baby2go bizimki
(285 puan) tarafından
Hıı:)) tam  cnm
0 oy
tarafından
Ara katlı al canım önce üzerini kullainicaksin büyüdükçe alt katini ve yatak mutlaka al yatağını civilden aldik yaşına girdi yeni aldım üstü kullanırken yorgan sermiştim lark yatağı da kraft aldım memnunum dönence gereksiz bence kuzum vardı bizim kopardı odasında oyuncak oldu şimdiki bebeler ona kanmıyor bacim:)
(285 puan) tarafından
Bizi oyuncak ediyorlsr kuzu daha cazip geliyoruz :)))) çok sagol civil den nedşye geciyor ve memnun sun
tarafından
Hemde ne oyuncak kuzum dört donduruyorlar:) canım memnunum aşırı civile gittiğinde alt kati için dediğinde sana zaten seçenek sunuyor bir sürü ama alt kısım yatağı de kuzum üst içi olanlar farklı ince aşırı normal bizim yataklar gibi kalın ama ortapedik bir kaç seçenek car kraft aldik yine biz kararı ekleyerek ver canım zevkine göre
(285 puan) tarafından
Tam canm sağol
tarafından
Yenidoğan.icin ince yatak mı alinmali ince olandan? O.ince yataklarda 3 yaşına kadar yatilmiyormu? Alt kata gectigimizde tekrar kalın naza yataklarindanmi almamiz gerekiyor?
0 oy
tarafından
Onlarda yatak olmuyor ayrı alıyorsun cıvılde 90tl idi 15 gun once besigi aldık yatak almadık 
(285 puan) tarafından
Teskr ederm
0 oy
tarafından
Biz aldik canım 90 tl civilden
(285 puan) tarafından
Visco diye mi gcio
tarafından
Kujju markası canim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 488 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 834 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 567 göst.
18 Mart 2019 Diğer kategorisinde Canobur (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,970 soru

24,132,314 cevap

334,104 kullanıcı

...