0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (3,076 puan) tarafından

Ay  benim bir arkadaşım var  yeni hamile daha devamlı yok popomdan  kan geliyor yok vajinadan geliyor  ya kanlı pencetenin resmini atar ya çamaşırını  yada idrarı kanlıdır onu atar bende 2. Gebeligim bulantili  dönemlerdeyim  bakmadan siliyorum msjlari içim çok bulanıyor o öyle dedikce .birseyde diyemiyorum hemen alınıyor nasıl uyarsam onu bıktım valla ya :(

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bilgim yok bu konuları doktorla konuş de canım 
(3,076 puan) tarafından
Diyorum onu da yapmıyor devamlı arıyor msj atıyor
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Sende hamilesin midem kaldırmıyor de anlayış göstersin ona söyle ben sana bu tür şeyleri yapsam senin hoşuna gider mi diye 
0 oy
(359 puan) tarafından
Ayy yazık ya seni. Adına üzüldüm 
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Öfff düşününce midem kalktı banane senin kanlı mikrop kilodundan derdim ben çoktan
0 oy
(114 puan) tarafından
O daha neki benim dengesiz kuzenim afedersin kakasini cekip atardi sırf keyif için bende cevap vermezdim
0 oy
(135 puan) tarafından

Aaa Bizim bı akraba vardı de böyle böyle gebeliğini hep annatti kanamasini annatti. Bı doğurdu de  bebeği çok gazlı uyumuyor çok uğraşıyor kaynanası da demiş ki de gelene gidene anbattigin için Bebek huzursuz doğdu de korkar da demez belki:D:D valla  aslı yok sif senin için uydurdum şuan

0 oy
tarafından
Ablam 7 haftalık hamile jinekolog sanırım mesleğim kan kustum canım yeminle telefonum hiç durmuyor 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Memmun değil  brn dayanamam  terslerim kusersede küssün  modem bulanmasa bile atılmaz  

Günah  bir kere
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Niye sana atıyo doktor musun :D 
(3,076 puan) tarafından
Ay bende bunu anlamıyorum ben bilmem  doktora sor diyorum sen daha once gebelik  geçirdin tecrubelisin diyor  :-D
0 oy
(163,485 puan) tarafından
Whatsapp tam engelle gitisin
(3,076 puan) tarafından
Bu sefer zıŕ zır arıyor canım canıma tak etti valla
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Bu kadar anlayışsız biri küserse küssün alınırsa alınsın canım sana da yazık şimdi kendininkini yarın doğunca bebeğininkini atacak boşver uğraşma 
(3,076 puan) tarafından
Ay daha orası var  ya  :-/ diyorum ona netten araştır yada ara doktoruna sor(özel hastaneye gidiyor) illa bana atacak  anlamıyor ya
(2,039 puan) tarafından
Valla kuzum maşallah sende de iyi sabır varmış ben dayanamazdim yada şöyle soyle eşim telefonuma bakıyor oda gördü yada görecek bi daha atma de belki vazgeçer
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Ayy en sinir olduğum şey güzelce uyarsan cnm. Bende hamileyim şuan bulantili donemlerim böyle resimler atmasan iyi olur cnm flan desen alınır mı acaba ama ayıp ya öyle resimler de atılmaz ki 
(3,076 puan) tarafından
Çok aşırı alıngan birisi ya bir şey demeye gelmiyor en sonunda engellicem Whatsaba sildim diyeceğim o olacak
(1,114 puan) tarafından
Valla cnm kimse kusura bakmasın yapck bişey yok
0 oy
(1,241 puan) tarafından
2.gebeliginin oldugunu ve midenin almadigini soyle bir kere gorumcemde bana atacakti sakin atma dedim bakamam;) bana ne ya milletin donundaki kandan suphesi varsa doktora gider yani ben ne anlarim burada bile girip bakmiyorum
(3,076 puan) tarafından
Bakmadan siliyorum hemen bende bazen galeriye felan iniyor telefon devamlı eşimin elinde  adam görecek günah.
(1,241 puan) tarafından
Yani sacma ***** seyler yaaaa insanda az edep olur ben hayatta atamam sahsen
0 oy
(12,156 puan) tarafından

Ayy çok kotuu :sick:

Ya bende aslında buna benzer bi post açmayı duşunuyordum. Yakn bi arkadaşm var. Kzı 2 yaşında koca kız herşeyi yiyor artk. Yaptığı kakayı fln siz duşunun. Benim yanmda kzının altını değiştiriyor ve ellerini yıkamıyor. Kafayı yiyorum. Nasl uyarcam kırmadan uzmeden blmiyorim. Sonra gidip o ellerle kahve yapıyor msela. Gel de iç :(

(3,076 puan) tarafından
Ay Ciddi misin ya çok sınır bozucu bir durum ben evde bizden başka birisi varsa gidip başlasada değiştiriyorum kızımın bezini  .elleri yıkamamak nedir ya
(12,156 puan) tarafından
Yanımda değiştiriyor onu geçtm ama el yıkamamak midemi aşırı bulandırıyor. Sık sık goruşuruz bide. Nasl soyleyeceksem. 2 3 defa denk geldi
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Gönderme bana midem bulanıyor diyeceksin oda ayağını çekecek yani mecbur değilsin ne iğrenç bir arkadaş 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 461 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 558 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 131 göst.
+1 oy
1 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,475,366 soru

24,153,277 cevap

335,013 kullanıcı

...