0 oy
378 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar eşime hediye yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor manevi olsun istiyorum ne yapsam siz yaotiniz mi hiç böyle şeyler yemek yaparım tatlı yaparim  güzel bı masa hazırlarım inşallah tatlis kizimdan fırsat bulursam bı de hediye düşünüyorum manevi ne yaosam diye 

4 Cevaplar

0 oy
(2,596 puan) tarafından

Manevi hediye istiyorsan en güzeli kuranı kerimi hatmedip onun adına hediye etmek :)

(62 puan) tarafından
Vayy çok güzelmiş canım ama ben bunu ancak bir yılda yaparim:)
(2,596 puan) tarafından
Ağzın alışırda bir ayda da yaparsın canım :) olmadı dağıt arkadaşlaarına her birine bir cüz ver doğum gününe kadar bitirsinler..
(62 puan) tarafından
Haklısın canım ama haftaya doğu mm n günü artık seneyekine:)(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım işleme yapabilirsin hani kurdela nakışı ya da etamin onlar çok basit kasnakla oluyor 
(62 puan) tarafından
Beceriksizim :(((((( hiç yapmadım ama yaptırabilirim
tarafından
Evet yatırabilirsin canim
0 oy
tarafından
Kullaniyorsa örgü bileklik yapabilirsin ben yapmıştım 3 yıl kolundan çıkartmadı.
(62 puan) tarafından
Valla çok güzel bı fikir
0 oy
tarafından

Ben neler neler düşünmüştüm hediye kutusu 3 farkli hediye mumlar gul kurusu balonlar yazilar konfeti bile almistim ama eşim sağolsun o günü zehir etti bende kutlamadım iyilik yaramıyor erkek milletine :)

tarafından
Düşüncenizler ya erkekler  biz neler neler yapıyoruz düşünüyoruz onlar icin ama onlar hiç umursamıyorlar bile
(62 puan) tarafından
Aynen valla com düşüncesizler hem de :))) burda kocalarımızı kariyoruz:D
tarafından
Karıyoruz derken kız:)
 Allah seni inanırsın haftalarca ona yapacağım süprizi düşündüm yemeği  pastası "hediyeleri kazak bulugtut kulaklık sihirlii kupa biblo özel  anahtarlik " romantik ortam herseyi dusunmustum pasta haric herseyini almistimda ama icine edip kutlattirmadi
Benim doğumgünümde evlendikten 10 gün sonraydı o naptı biliyonmu topkekin üzerine bi mum dikip getirdi sen söyle kim umursmaaz
(62 puan) tarafından
Karaliyoruz demek istedim kız :))) valla haklısın aslında ama napalim kutlamasak da olmaz
tarafından
Bosuna karalamiyoz ki :)
Ama öyle valla Oyle valla seneye gene aynı heyecanı yasayacaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,449 soru

24,415,031 cevap

351,194 kullanıcı

...