0 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Ülke ve kişisel olarak zor günlerden geçtiğimiz şu zamanda aldığım güzel haberlerden biri...

Ben instagram ve whatsapta bile durum paylaşmıyorum durumlardan dolayı, buraya ise giremiyorum bile ama sevdiğim, saydığım, burdan uzaktaaaan ama canımdan can kardeşime hayırlı olsun demek istediiiim ❤️❤️❤️
KIYMETLİM yeni mevkinde çok başarılı olacağın adaletli, vicdanlı, yardımsever daha bir sürü güzelliği, hatta yeni yeni şeyler katacağına eminim..
Hayırlı olsuuunnnn KURGUCUM, FATMAM ❤️❤️ 
Hadi bunu sen kapat lütfen, postumu kapatanım sen ol razıyım :D 
notu ile kapatıldı: Kişisel post. Lütfen özelden iletişime geçiniz. :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

:) Ne mutlu size 

tarafından
Cevher :) editörlerimizden olduda kendileri :)
tarafından
Tebrikler canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Topuzlumm yazınca anladım Fatma olduğunu girdim hemen fatma =topuz:D:D

tarafından
Hehheh değil mi?
Sarışın topuzlu artık sanırım :) hatta sarışın editör topuzlum :D
tarafından
Yakında sahalar da artık kapalı postlar da kurgucubiri tarafından kapalı yazacak tabi Zehra ve ömercik rahat bırakırsa :)
0 oy
tarafından

Aboooooooo gülizarımmmmmmmm :'( özledimmmmm( iki dakika önce konuşuyorlardı) *:D

tarafından
Anaammm aramıza mesafe koymasın şimdi nu bizimle :D
Ama yok yaa kurgucum öyle değil :D
Evet çol eskiiiii( gözleri dolan emoji)
tarafından
2 paşaannesi dermiş bana artık terk ederim buralarıııı kaldıramam bunu :D sana ise Dünya :D heheheh tabikide değil olmaz, olamaz... Biz yerimizi biliriz bebeğim, akıllı hatunlarız nede olsa :) ❤️ gözlerin dolmasın caann sen hep kocaman kocaman gül emi ❤️
(9,647 puan) tarafından
Allahım:D :D 2 pasaannesi hanim Dünya hanim :D nasıl nasıl düşünürsünüz böyle şeyleri..  ben benn benn.. ben sizin topuzlunuz... ah şuanda ne desem nasıl trip atsam bilemedim çok fena uyku sersemiyim :D
tarafından
Hanımefendi editör olmuş beni özlemeyi şi bu yüzden olsa gerek tamam anladım ben..
(9,647 puan) tarafından
Ne anladıysan yanlış anladın:D şuan sal.k sa.lak guluyosam geldin diyedir❤❤❤
0 oy
tarafından
Baslıgı gorunce Cocugun sacını tepeden baglayıp resım attın sandım bıran :)
tarafından
Ayyyy hheheh onu bi önceki postlarımda yapmıştım :D  şaşırtmaca oldu sanırım kusura bakma :)
0 oy
tarafından
Yaaa kurgucubiri hanımefendi postumu kapatır mısınız? Ama lütfen sadece kurgucu editör kapatsın damla hanımcımmmm :) ❤️ benim ilk postumu kapatması olacak bekliyorum :) 
(9,647 puan) tarafından
Bitanem benim ya gece yarısı uykulu yumuk gözlerimle neredeyse kutluluktan kahkahayla gülücem :) seni sizi ne çok seviyorum ki ben ❤ telepatik kankam ama bu gece fazla enerji yollamadın mi noldu uyumuşum bak ne de güzel sohbet ederdik he :) tam da o hava vardi
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canımın  ici :) yerim seni ya kapatayım diye post açmışsın he :D uyumuşum neyseki kapatan olmamış:D
(13,671 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım benim ❤️ :)
(9,647 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)

İlgili sorular

+5 oy
9 cevap 942 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde BabyBoyum (163,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,815 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cennet12 (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy