0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar doktora gidip ilaç kullanicam psikolojik sorunların var git gide kötüye gidiyor bu nedenle bebegimi sutyen kesicem birşey yemiyor ne yedirebilirim nasıl sutten kesebilirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En azindan 1 yasina kadar emseydi

tarafından
Olmuyor ya benden çocuğum da etkileniyor
tarafından
Hm o zaman sirke sür a gormeden tiksinir olmadi tuzda sür bidaha tutmaz sıkı sutyen giy sutun gelmez bebegede süt ısıtip icine bikac cicibebe atip verebilirsin
tarafından
Cici bebe yemiyor ki
tarafından
Biberonun icine atinca hem sutu tatlandiriyo hemde daha doyurucu oluyo
(11 puan) tarafından
Inek sütü olur mu
-Reklam-
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Oy kurban olurum canım kesme sen olmazmı bende çok sorun yaşadım psikolojik olarak kriz geçiriyor dum ama yinede kesmedim ilaç almadım rabbim güç veriyor kuran falan oku bizde dua edelim iyi ol diye ama dışardan yemiyor sa sabiyi sütten kesme :'(

tarafından
Valla şaşırdım kaldım ya
0 oy
(157 puan) tarafından
Sen daha iyisini bilirsin ama.kesme canım.ne sorunun var ki, biliyor musun o bebek sana Allah'ın hediyesi.ona tutunarak sorunlarından kurtul.ilac falan boş seyler.sadece kafanı uyusturur ya da uyutur düşünmeni engeller. Ama bebeğinin sevgisi seni ayakta tutacak buna inanıyorum. Onun bı gülüşüne bütün herşeyi unutuyorsan en büyük ilaç değil mi 
tarafından
Ya yok canım bu krizler beni ele geçiriyor çocuğuma bağırıyorum ağlamasına bile tahammul edemiyorum ayda 1 yada 2 kez krize giriyorum elim ayağım uyusuyor
(157 puan) tarafından
Oyy kuzum benim o zaman tedavini ol. Bebeğin o kadar küçük değil . Ne yiyorsa yedir hepsinden çorbalardan. Bı de üzülme senin sağlığın bebeğin için daha önemli
tarafından
Teşekkür ederim canım zaten mama vs yemiyor yemek çorba falan yiyor
0 oy
tarafından
Hiç emmeyenleri düşününce gayet iyi emmiş annesi, elbette sende istemezdin kesmeyi ama. Her türlü ki ama 2, ama 5 ay sonra zaten bırakacak  belki 2 yaş orasını bilemeyiz. Ama karnı bi şekilde doyar sağlıklı anneye ihtiyacı var herşeyden önemli. Formül mama alabilirsin, bebelac gold kabız vs yapmıyor tavsiye ederim. Belki sever, cici bebe süte alerjisi yoksa sütle verebilirsin. Meyve severler muz bisküvi verebilirsin. Kendi yemeklerinzden başlayabilirsiniz azar azar suyuna banmayı seviyorlar genelde, çorbalar deneyin. İlla sevecektir bir şeyleri. Ama ne yerse yesin anne sütünü bırakacağınız için onun yerine formül mama kullanın 2 yaşına kadar. Geri zamanlardada dediklerimden deneye yanıla bir menü çıkar. Kahvaltı yoğurt, meyveli yoğurt.. Bunşarı deneyin. Kaşık maması hipp kullanabilirsiniz. Rabbim sağlık versin inşaallah,üzülmeyin. 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ama formül mama sevmiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 245 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,499,467 soru

24,491,841 cevap

357,677 kullanıcı

...