0 oy
646 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sonsuz sadakatine ve beni sevdiğine adım gibi emin olduğum halde ilk tanistigimizdaki sürekli konuşmalarımız yok. Yani çok garip bir şey aslında. Hamileyim diye mi fazla fazla bekliyorum bilmiyorum ama en az konuştuğumuz beni en az merak ettiği dönem şuan. Galiba üzülüyorum içten içe. Sizde durumlar nasıl 

10 Cevaplar

+1 oy
(14,062 puan) tarafından
Bu sosyal medya denen kabus erkekleri ve artık kadınları bile değiştirdi yuvada huzur kalmaz tabiki de telefon onların elinde düşmüyor yine aynı kadınların da öyle demem o ki bu zamanda teknoloji geliştikçe huzur ve muhabbet olmaz 
tarafından
Aynen öyle. Uzun uzun face ye bakabilir pub g zıkkımına tüm gününü verebilir. Ama gözlerinin içine bakıp konuşmayı beceremez. Teknolojiye çok güzel şeyleri değiştik artık eskiye donemiyoruz
tarafından
++ Aynen öyle katılıyorum .. Mesela bugün pazar herkes eşiyle resim atıyor bende imrendim açıkçası. Ya da afedersin erkekler sapık sitelere bakıyor onlarda öyle şeylere heves ediyorlar yani devir kötü Rabbim sonumuzu hayr etsin.
(14,062 puan) tarafından
Amin sonumuz belli ama ALLAH kimseyi namusuyla ve evladıyla sınamasın
(7,436 puan) tarafından
O kadar güzel dedin ki hiç bir şekilde sosyal medya kullanmiyoruz eşimde bende hatta whatsaap bile kullanmıyoruz kimin ne yaptığını takip etmek insanı bunalima sokar ve insnalar hep bu yüzden mutsuzlar kim ne yaparsa kendisi de beklenti içine giriyor  benim sanırım tek bağımlı olduğum sayfa burası eşimle evde kendimize uğraşacak o kadar şey buluyoruzki sürekli gülüp eğlenecek bı sebebimiz var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım zaman geçtikçe iş güç çocuk derken sevgili zamanı gibi olmuyor kafana takma sen hic
tarafından
Biliyorum hep derdim her kadının kaderidir yani bende yaşayacağım illa ki o ilgi farkını ama nedense kabullenemiyorum. Biraz sancılı geçecek bu dönem benim için. Çünkü beni önemseyen ilk kişiydi eşim. Yine aynı duruma gelince demek insan sarsılıyor
tarafından
Stres yapma canım şimdi hormonlarından dolayı da böyle düşünmen normal ama bazen de nefes alsin yeter dediğin anlar olur hayat bu her gün farklı şikayet farklı şükür Allah doğru yoldan saisrmasin yeter ki bu hiç birşey
tarafından
O kadar haklısın ki. Ne dertler var ne sorunlar var ne adamlar var gördüğümüz. Kuruntu yapıyorum galiba
0 oy
tarafından

Valla ilk evlendimizde aşkım maskim ustume duser severdi şimdi ** yerine koymuyor çok yanlız hissediyorum :(

tarafından
Daha mı kötü olacak dersin
tarafından
Bilmiiiyyyooorrruuuunmmm yaaa :((
0 oy
tarafından

Hormonlardan o :)

tarafından
Hormonların da sucu yok biraz eskittik:)
0 oy
(632 puan) tarafından
Allahdan benimki yalnız yutuba bakar.bide turboya) nə insta nə fbsi yoxdu) çök şükür.ama biz sevgili olduğumuzdan simdi daha iyidir eşim.simdi daha yakiniz yanı.Rabbim hərkəsin yardımçısı olsun
tarafından
Amiiin canım Allah muhabbetinizi kat kat arttırsın
(632 puan) tarafından
Sağolasin canım benim
0 oy
(15,099 puan) tarafından
Ben son haftalarımda yıkılmıştım artık yok diyordum sevmıyo artık herhalde. Şimdi doğurdum lohusalık daha beter vurdu beni. Sürekli ağlıyorum 
tarafından
Yapma ya. Lohusalık döneminde tek başına miydiniz
(15,099 puan) tarafından
Değilim ama ruh hali buna sürüklüyor insanı canım çok tuhaf yani adam ne yapsa uzak gelıyor
tarafından
Off biz eşimle beraber olucaz başka kimse olmayacak yanımızda inşallah bu süreç böyle daha kolay geçiyordur.
0 oy
tarafından
Biz nişanlılık tan fazla birşey anlamadık evlenince ilgi alaka iki tarafta daha çok arttı inşallah sizinkide eskiye döner cnm 
tarafından
İnşallah canım Allah muhabbetinizi arttırsın
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Çok şükür eskisi gibi harcar car konusuruz muhabbetimiz iyidir hamdolsun
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Tek sen değilsin merak etme. 8 de gelir çay ic yemek ye 9 olur bı bakarım uyukluyor gün içinde arar ama yanyana sohbet 0. Arkadaşları arauinca en az 45 dk güle oynaya konuşur. Aynı dertteyiz yani. Bazen çok zoruma gidiyor ama bende takmıyorum hamileligimin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. 
tarafından
Bende onu diyorum biliyor musun.  Yani o beni kendinden uzaklastirdikca kızıma sarilicam ve o kendine geldiğinde çocuk için beni ihmal ediyorsun diyecek
(2,575 puan) tarafından
Sende zamanında beni ihmal ediyodun dicen canım bu kadar basit ben öyle yapacam sahsen
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Oyle dusunme canim ilk zamanlarimizda biz gunun 16 saati telefonda konusuyorduk sonra bir yil iki yil uc yil derken konusmalar gittikce azaldi ben simdi memleketteyim o gorev yaptigi yerde dogum icin geldim buraya gunde 10 dakika anca konusuyoruz cunku artik konisacak bisey kalmiyo herseyi biliyosun nasilsin iyimisin bebek nasil suraua gittim sunu yaptim tamam bitti bu kadar normal yani yillar gectikce boyle oluyo onemli olan aradaki bagin kuvvetli olmasi sevginin ve sayginin bitmemesi. Yani biz yedi yildir birlikteyiz bir bucuk yildir evliyiz artik neye nasil cevap verecegini ne tepki verecegini biliyorum oda beni biliyo o yuzden boyle oluyo. Hamilelikten kaynakli duugusallik var galiba sende o yuzden boyle dusunuyosun
tarafından
Aynen öyle. İnşallah hamileliktendir

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 597 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,126 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu