0 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından

Diyecek birşey bulamiyorum

image

13 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından

:(:'(:( diyecek kelam yok

-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından

:'(:'(rabbim korktuguna ugratmasin abini sevdiklerine bagislasin yuce rabbim  ne diycem inan bilemedim allahim esirgesin ya 

0 oy
tarafından

Allah onu sevdiklerine bağişlasın insallah. Tüylerim diken diken oldu okurken:(:'(

0 oy
tarafından

Yaa çok kötü oldumm gözyaşlarıma engel olamıyorum ne olurdu kızın anası izin vereydi:'(

0 oy
tarafından
Yutkunamadim. Icim acidi
0 oy
tarafından

Inşaallah beklediginiz gibi olmaz sagsalim cikar gelir dugunude olur Allahin izniyle Allaha emanet olsunlar :(

(1,403 puan) tarafından
Amin insallah cnm bizim burda yine cik ucak geciyi:((hic hayra emanet deil:((esimde iste korkuyom
tarafından
Korkma canim hayir düşün hayra cikar inşallah
(1,403 puan) tarafından
Namaz kilcam simdi ama cok geciyo ucak suriye ye mi gidiyidur acaba
tarafından
Gitse bile takviye falandir korkma :/
(1,403 puan) tarafından
Bilmiyom artik belkide olabilir
0 oy
(163,331 puan) tarafından

Ne diyebilirimki:'(

0 oy
tarafından
Rabbim sevdigine sevenlerine bagislasin insallah acisini gostermesin onlara bu korkuyu yasataninda allah bin belsasini versin
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Okuyamiyorum billeee ☹☹☹☹
0 oy
tarafından

Ne diyimki şimdi :((((:'(:'(

0 oy
(135 puan) tarafından
 Senin abinmi Rabbim korusun tüm askerleri  bide sevdiğini düşünüyor ya  Allah'ım sen yar ve yardimci ol fil vakasindaki gibi ebabil kuşlarını yolla  Rabbim  toz bulutu arasında yok et onları  kurtuluş savaşı daki mucizelerinle sen bizi koru yarabbim tüm askerimizi koru yarabbim 
0 oy
(782 puan) tarafından
Ya varya boyle sanki olacaklari biliyor gibi konusuyolar ne biliyim siradan biri olmeden once ne soylerdin denilse sacma sapan konusur ama sehitlerimiz ardinda aoyledikleriyle akillarda taht kuruyolar resmen rabbim askerlerimizi korusun sehitlerimizin mekani cennet olsun bu acini hicbir sozle yaziyla tarifi yok insan rahat uyuyamiyo be gulerken icden ice kendine sövüyo
0 oy
tarafından
Cok acı ya Rabbim hepsini korusun inşallah.. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 537 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 5,455 göst.
3 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Tubaramazan (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,596 soru

24,060,866 cevap

330,141 kullanıcı

...