0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Kizlar daha dogurmadim ama merak ediyorum nasil yatar bebek yanmı yüzüstümu sitütümü

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Değiştir kuzum sürekli dogdunda nir kere saga yatiriyorsn bir kere sola yaatir bir kere de düz yatır ama genellikle saha sola yatır kusarsa bogulma tehlikesi olmaz en azından ama bir türlü yatırma yani sürekli sağa veya sola yatırma sürekli değiştir yatisini
(114 puan) tarafından
Ahh ne zor.ya :)
(1,172 puan) tarafından
Bütün vücut olarak mı sağa sola yatırmak gerekiyor yoksa sadece kafasını mı cevirmeliyiz
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Gözetim altında sırt üstü uyurken vs yan kumaşın diye her şekilde olmalı kafa şekli için yüz üstü yatirmadım ben 
(114 puan) tarafından
Sabaha kadar başinda beklerim o zaman:)
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Ayy benimki duz yatip kafayi saga sola ceviriyo ☺️
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kusmuğu genizine kaçmasın diye yan yatıracaksın kuzum
(114 puan) tarafından
Solmu sağmi
(7,931 puan) tarafından
İlk uyuduğunda sola yatırırsam diğer uyuduğunda sağa yatırdım kafa  yapısı düzgün olsun diye
(114 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Yan daya iyi cunku cok kusuyolar ama tabi hep kontrol edeceksin kafasini falan bi saga bi sola cevireceksin. Bazen karin ustu koy cok rqhat ediyolar ama karin ustuyken yalniz birakma allah korusun nefes alamaz 
(114 puan) tarafından
Off off :(
(114 puan) tarafından
Peki ne zaman kendini idare edebilir uyurken
(5,514 puan) tarafından
Suan oglum 8 aylik kendini idare edebiliyo
(114 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Ben yan yatırdım hep kurduğunda falan sorun olmadi hastanede 2 gün yattığımda yanındaki önemsemedi düz yatırmış bebe kusunca boğuldu resmen hemşireler zor yetisti
(114 puan) tarafından
Yaa acemiydi demekki
tarafından
Yok kız 5. Bebesiymis
(114 puan) tarafından
Allahm ya yardm etsn herkese
0 oy
tarafından
Ilk dogdugunda surekli yonunu degistir bi kalktiginda saga bi kalktiginda sola bi kalktiginda duz. Ama ilk zamanlar duz fazla yatirma kusarsa filan genzine kacabilir
(114 puan) tarafından
Tamam canm allah razi olsun
0 oy
tarafından
3 aya kadar devamli saga yada sola yatirdim. Arkasina yastikla destekliydum sirtustu donemesin diye.Bazende yuz üstü yatiriydm gazini guzel cikariyodu. 3 aydan snra kafa sivriligi duzelsn diye gozetim.altinda sirustu yatirdim
0 oy
tarafından
Yan yatırıyorduk biz ilk doğduğu zamanlar kusar bogulur felan dedi doktor öyle dedi
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Benm ki böyle uyuyor :D

image

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,683 cevap

332,243 kullanıcı

...