0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
Günaydın kızlar ya kusura bakmayın ama merak ettim. En güvenilir ya da sağlıklı korunma yöntemi hangisi yardımcı olabilir misiniz. 

9 Cevaplar

+3 oy
(1,690 puan) tarafından
En sağlıklı ve güveniliri prezervatif canım. 
(3,135 puan) tarafından
Onlarda da bazen delik olma ihtimali oluyor diye duymuştum
(1,690 puan) tarafından
Milyonda bir belki. Ama hapların veya iğnelerin kadına verdiği zararı vermiyor en azından. Kadın doğum hapıyla hamile kalan da çok kadın var ona kalırsa
(1,690 puan) tarafından
Ha ayrıca mesela, bi kere prezervatif yırtılmıştı ve içime sperm gelmişti. Ben bunu görebildiğim için önlem alıp ertesi gün hapı alarak hamileliği önlemiştim. Ama hapların işe yaramadığını asla anlayamayacağın daha tehlikeli. En azından kondomda önlem alabiliyosun
(3,135 puan) tarafından
Orası öyle canım haplarla ya da spitalle de hamile kalan oluyor. Herşey nasip meselesi ne kadar önlem alsakta rabbim ol derse olur onun önüne geçilmez. Emzirdiğim için de ilaç kullanamıyormuşum zaten o yüzden mecbur prezervatif kullanacaz
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Senin ilaç kullanman ev güvenilir olanı 
(2,591 puan) tarafından
Emziren annelere vermiyor ama
(6,973 puan) tarafından
Ha emziriyorsan o zaman prezervatif en doğrusu olur
(2,591 puan) tarafından
Soruyu ben sormadım canım ama haklsın
(6,973 puan) tarafından
Yazdıktan sonra farkettim canım kusura bakma :)
(3,135 puan) tarafından
Emziriyorum canım bebeğimin kırkı salı günü çıkacak ilaç kullanamayacam o zaman
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ilaç hormonlarının düzenini bozabilir, herkese de yaramıyor...Ilaç sonuçta. Prezervatif en kolay ve güvenilir diye düşünüyorum 
(6,973 puan) tarafından
Her turlu kalabilirsin canım hiçbirinin 100 de 100 garantisi yok, Allah ol derse zaten ne yapsan boş:)
(3,135 puan) tarafından
Orası öyle zaten canım herşey allaha kalmış.
Ne sinir bozucu bir şeymiş yaa. Önce böyle bi derdim yoktu. Hamile kalmak istiyordum korunmadığum halde altı aydan sonra hamile kalabildim şimdi korunmak istiyorum ve hemen çocuk sahibi olmak istemiyorum yaa hemen hamile kalırım
(6,973 puan) tarafından
Bende 1 doğum yaptım spirale sıcak bakmıyorum adet düzeni filan bozuluyormuş, prezervataoften daha kolayını bulamadım:))
(3,135 puan) tarafından
Kadın olmak ne zormuş yaa herşeyi biz düşünüyoruz erkeklerin kafası rahat
(6,973 puan) tarafından
:))) işte ne dey8m
0 oy
tarafından

En iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemek :Dşaka şaka spiral taktir przervatifte güvenilir değil onunla hamile kalan var ilaçta kilo yapıyor deye duymuştum 

(3,135 puan) tarafından
Aynen en iyisi o :)) zaten doğumdan sonra istek sıfıra indi hiç ilişkiye girmesem daha iyi ama adam elimden gider diye mecburum.
tarafından
Aynen canım spiral taktirana kadar gericekilmeyle koruna bilirsin ama en iyisi spiral
(3,135 puan) tarafından
Spiral hemen takamaz miyim. Kızımın salı günü kırkı çıkacak ve sezeryan olmuştum.
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bana en guveniliri tupleri baglatmak gibi gekiyo 
(3,135 puan) tarafından
Tüplee bağlansa riski yok mu
(163,444 puan) tarafından
Yok ama bidaha asla bebegin olmuyo
(3,135 puan) tarafından
Daha ilk çocuğumu doğurdum tüpleri bağlatmak şimdi olmaz.
0 oy
tarafından
Spiral bnce..... 
(3,135 puan) tarafından
Spirali kanamam bittikten sonra taktırabilirim demi
tarafından
Adet olunca 3. Günü gitmen gerekiyor
(3,135 puan) tarafından
Daha bekleyecem. O zamana kadar da bi şekilde korunmamız lazım
tarafından
Prezervatif kullan canım
(3,135 puan) tarafından
Öyle yapacaz mecbur
0 oy
tarafından
Hiç birinin yüzde yüz koruması yok canım ben spiral taktırdım doğumdan 3 ay sonra bi sene olacak bi problem olmadı cevremde herkeste taktiriyor kayma ihtimali var evet ama binde bir
(3,135 puan) tarafından
Benim de kafama spiral yattı. Ama doğumdan belli bi süre sonra mı takılıyor yoksa istediğin zaman mi. 38 gün oldu doğum yapalı ve sezeryan oldum
tarafından
Ben bilmiyordum 40 çıktıktan sonra ebeyi aramıştım sağlık ocağında ki 40 çıkmadan da gelebilirdin takardık dedi adet olduğun zaman gel dedi ya da beklemem dersen adet olmadan da takılır dedi 3 ay sonra adet gördüm o zaman gittim
(3,135 puan) tarafından
Benim halen kanamam devam ediyor sezeryan olmama rağmen normalde de bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum. Bende bi doktorumla görüşeyim ona göre taktırırım
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Aklıma kazıdıgim en kesin yöntem e

Eş kısırlaştırma

Başka diyecek lafım yok

:woot:

(3,135 puan) tarafından
Hahaha en güzeli ama ilk bebeğim olmasaydı onu denerdim ama daha ikinci üçüncüyü düşünüyoruz :))
0 oy
(8 puan) tarafından

Sprale guvenme canim geçen gun hastahaneye gittim kapida bekliyen 2 anne adayida spraille hamile kalmişti iki sene oncede gorumcem spraille hamile kaldi :D

(3,135 puan) tarafından
Annemde spiralle hamile kalmıştı ama hangi birine güvenecem bilemedim. Bazen keşke erkek olsaydım diyorum :))

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 37 göst.
10 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Bade08 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
+1 oy
10 cevap 267 göst.
1 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gulsumss (849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,479 soru

24,099,590 cevap