0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dua edin beveklerim yasasn su an iyilermis ama iki ay kuvezde kalcklrmis dun cok sncm vrdi meger dogum sancisymis aksm 9 buçukta dogum yaptim sezeryanla ikiz olduğu için normal dogurtmdlr ysamzlr diye ama rahmim baya açılmıştı normal dogun baslsmisti lütfen dualarinizi eksik eymeyin bebrklerime bisey olması 

26 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim benim gecmis olsun insallah bebeklerini sag salim kucaginda cikarirsin hastaneden 
tarafından
Amin insallah canim
-Reklam-
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Çok gecmge olsun canım Allah sağ salim eve gitmeniz nasip etsin
tarafından
Insalllh cnm insallah
0 oy
(964 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Rabbim yavrularina şifa versin üç aylar hürmetine <3

tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Allahım yardımcınız olsun inşallah sağ saglim kucağına al inşallah
tarafından
Inşallah cnm
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına evine alırsın çocukları ni dualarım seninle sende moralini yüksek tut üzülme <3

tarafından
Amin insallah canim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Allah evlatlarini sana bağışlasın inşallah ❤️
tarafından
Saol cnm insallah  :)
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Dualarım senin ve2 küçük melekle canım. Hep sağlıklı kalsınlar ve sağ salimevinize götürmek nasip olsun inşallah 
tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
tarafından
Canim geçmiş olsun Rabbim yavrularını size bağışlasın 
tarafından
Amin cnm
0 oy
(884 puan) tarafından
Canım benim Allah şifa versin inşaAllah sizi birbirinize bagislasin. Korkma Allah a dua et 
tarafından
Hep dua ediyorum cnm kolay değilmiş dogum acisini cekip bebegini kucgna alamamk
(884 puan) tarafından
Canım benim çok dua ediyorum. Allah ım bu mübarek günlerde evlatlarını sana bagislasin inşaAllah. Cinsiyetleri ne babişlerin merak ettim
tarafından
Allah razı olsun canim bir kiz bir erkek
(884 puan) tarafından
Oyy Allah ım bagislasin sana inşaAllah canım benim
0 oy
tarafından
Allah evlatlarını sana bagislasin 
tarafından
Insalllh cnm
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun kuzum benim. İnşallah yavrularınla sağ salim eve gidersiniz
tarafından
Insallh cnm insallah
0 oy
tarafından
cok gecmis olsun canim sagsaglim bebislerinde evine gitneyi nasip etsin rabbim bu gunler.geride kalsin insallah 
tarafından
Amin insallah canim
0 oy
tarafından
Ben de Mayıs ayında 27 haftalık doğum yapmıştım şimdi şükür bütün sağlık sorunlarını atlattı kızım yanımda uyuyor. Rabbim bu güzel günlerin hürmetine senin yavrularını da sana bağışlasın. Yol uzun bazen karanlık ama inşallah aydınlığa çıkarsınız. Bu arada o zaman kavramı farazi bebeklerin 2 kilo olup kendi başına nefes alıp emme refleksleri gelişip genel durumu iyi olduğunda veriyorlar. Kaç gram doğdular?
tarafından
Amin cnm 680 grn doğdular ama sağlık sıkıntıları yok cok sukur oyle denildi kilo olrk zayf ve kucukler
tarafından
Ah kutu bebekler inşallah da olmaz çünkü erken doğumdan kaynaklı sorunlar yaşıyorlar genelde. Gelişimini anne karnı yerine dünyada tamamlamaya çalışıyorlar. Sen sütünü sağ sürekli zaten beslemeye başlamışlardır 1cc olarak başlarlar. Bir de senin duygularını çok fazla hissediyorlar her ne kadar göbek kordonu kesilse de o bağ kopmuyor. Eğer izin veriyorlarsa dokun onlara sev ve mümkün olduğunca her görüşe gitmeye çalış zaten kanguru bakım falan da derler durumlarına göre. Küvezin dışından vurma hiç içeriye çok büyük bir gürültü gidiyormuş bebekleri çok rahatsız ediyormuş. Anlatınca kendi kızıma gittim Rabbim bahtlarını açık etsin sağlıklı bereketli ömürleri olsun minik mucizelerin
tarafından
Insallh cnm bnm gectim bugün gordum onlaro o kadar kucuklerdiki tutmdm kndmi agldm ama biraz kilo almslr cok şükür insallh böyle devam eder:(((
0 oy
tarafından
Allah onlari korusun sana bagislasin inşallah 
tarafından
Amin cnm
0 oy
(114 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte kavuştursun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah canım 
tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Oy kuzum allah sana bagislasin yavrularini insallah i hastaneden sapasaglam cikarsiniz dualrim seninle
tarafından
Saol cnm ınsllh
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Rabbim ömür vermişse kimse engel olamaz, sen kalbini ferah tut canım Allah sağlık güç versin sanada bebislerinede...özel olmazsa neden bu kadar erken başlamış doğumun, bir sebep soyledilermi
tarafından
Yok cnm aniden gelişti iki gün once muayne oldum bir sikinti yoktu insallh hayirlisyla ckrz kucgma alrm onlri cnm
(6,972 puan) tarafından
InsaAllah canım, Rabbim kucağını boş bırakmasın sen güçlü olmaliskn
tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(290 puan) tarafından
RABBIM şafi ismiyle şifa versin insALLAH cnm tez zamanda alıp gidersin duam seninle 
tarafından
Amin insallah canim cok sağol
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbım sağ salım eve gıtmenızı nasıp etsin 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,796 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
22 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 331 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seymaseyma (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,469,810 soru

24,077,562 cevap

331,023 kullanıcı

...