0 oy
1,823 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,283 puan) tarafından

image

bunu arkadasim yazmis ve paylasmis bana cok hakli geldi herkes yedini ictini gezdigini tozdugunu paylasiyo bence 1 2 hafta kendmizce yas ilan etmeliyiz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Zaten hep boyleydi canim
(3,283 puan) tarafından
Burada degil instagrda vp de kuzum
tarafından
Heruerde oyle kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ates düştüğü yeri yakiyo gerçekten. Benim 2 yan evde sehit düştü bi genc 2 yil önce. Ilk iki gun annesinin çığlıkları geliyodu evin onunde herkes agliyodu. 3. Gun ekmek almaya giderken farkettm kahvalto yapiyolardi cenaze evi ya kalabalik tabi.hala. şen şakrak herkes gülüyo. Düğün evi gbiydi kapinin önü. Unutuluyo işte annenin yasi gbi tutamıyoruz yas. Bi onun ici yaniyo
0 oy
tarafından

Ya ben zaten normaldede oyle seyler paylasmiyorum sevmiyorum bana anlamsiz geliyo

0 oy
tarafından
Çok haklısın bence 
0 oy
tarafından
Evet çok doğru... 
0 oy
(487 puan) tarafından
Ewet haklı millet böyle günlerde bile gezdigini yedigini içtigini bile hala paylaşabiliyor ne yazık ki 
0 oy
(5,789 puan) tarafından
İçimiz dışımız şov, beğeni takip olmuş. Bu gözler babasının cenazesinden selfie paylaşan insanlar da gördü. Toplum olarak Allah herbirimizi teker teker ıslah eylesin,kendi yoluna soksun ne deyip ne dileyeyim ki daha.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 408 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melisyldrm (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 969 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,662 soru

24,186,834 cevap

336,692 kullanıcı

...