Benim kuşum vardı daha bir daha 15 günlük falandı benim doğum için hastaneye yattığım gün ölmüş ben doğum yapınca söylediler insan bağlanıyor tabi kızım sevincine neye uğradığımı şaşırdım bisey hissetmedim bugün eşim konusu açıldı kuş videosu izlerken beni ağlama tuttu şu zamana kadar actirmadim kimseye bahsettirmedim üzüldüğüm için elimle besliyordum bize alışsın diye severdim konuşurdum sürekli evde yanlız hissetmiyordum evdeyken ağlama dayanamadı yarın kuş alçak tekrar yerini tutmaz ama yinede çok mutlu oldum sanki yeniden gelcek gibi
Bende Ekim ayında düşük yaptım moralim çok bozuktu kurtajdan yeni çıktım ağlıyorum eşim geldi o arada ben ağlıyorum o güldürüyor ben ağlıyorum o inadına gulduruyordu dayanamadım bende gülmeye başladım eve geldim ben aglamayim diye gulduruyordu ama ise başlayınca annemlerde evlerine gidince evimde tek kaldım tabi direk aklıma geliyor üzülüyordum bi gün zil çaldı kapıyı açtım baktım bana kuş almış oturdum mutluluktan ağladım bembeyaz ve bi kaç aylikti şimdi alıştı konuşuyor ve ben tekrar hamileyim 8 haftalik bebek doğarken benim kuşum ne olcak bilmiyorum yeni doğan bebekle kuş aynı evin içinde olmazmış kuşun kanadındaki küçük tüyler bebeği hasta ediyormuş öyle duydum ama emin değilim en çokta kuşun pabucu dama atılacak ona üzülüyorum bakamam çünkü
1,488,328 soru
24,328,551 cevap
345,584 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın