0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

5 karakter

image

image

12 Cevaplar

+2 oy
(4,875 puan) tarafından
Ne halleri varsa görsünler bizden uzak olsunlar da
(6,074 puan) tarafından
Güldüm su kadar para verelim de Türkiye kapılarını açmasın derlermiş
(4,875 puan) tarafından
Bizi yeterince mahvettiler zaten. Artık onları taşıyacak kapasitesi yok Türkiyenin
-Reklam-
+1 oy
(11,910 puan) tarafından
Herkes Türkiye mi elini kolunu sallayanı alacaklar ?
(6,074 puan) tarafından
Adam 2 tane sınır kapısı yaptırmış
tarafından
Bi artı da benden +
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Hoşgörü politikası yüzünden sonumuz Osmanlı ya benzemez inşallah.. kimse kabul etmicek yine burda kalacaklar 
(6,074 puan) tarafından
Bu yoğunlukla girecekler dönemezler geriye
Ha gidecek henüz gitmemiş olanları caydırmasa bari bu haberler
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Gidicekler derken.. gene mi olmuyor.. bizden başka kabul eden ülke yok herhalde..
(6,074 puan) tarafından
Adam 2 tane sınır kapısı yapmış gelmesinler diye
Bide şu kadar para verelim de Türkiye kapılarını açmasın derlermiş
0 oy
tarafından
Allah bütün insanlarin yardimci si olsun yarin öbürgün bizim başimizada gele bilr 
(6,074 puan) tarafından
Allah korusun ama bizim milletimizin böyle hazıra konacağını veya kaçacağını düşünmüyorum çünkü öyle yetiştirildik öyle gördük
(1,263 puan) tarafından
Biz atatürk  bu durumlara getirdi nasıl savasilacak biliriz ülkemizi bırakıp kaçmayız savaşlarımızı hatırlayın kadın erkek herkes savaştı
tarafından
Tabikide oyle canım düşmez kalkmaz bir Allah Allahım bizden uzak etsin kimseye minnetimiz yok çünkü biz türküz lakin Türkün dostu yok
0 oy
(4,173 puan) tarafından
 Doguma büyüme Berlindeyim... onlar gelirse irkci partisi öne gelir  bizde Ankara yillara görünür hayirlisi inşaAllah 
(6,074 puan) tarafından
Şimdiden eziyete başladılar baksana almamak için 15 milyon nedir ya bir ülke ülke yarısı neredeyse
0 oy
tarafından
Boşa gittiler rzaten Turkiyede başka kim alirki kim. Bakar kii
(6,074 puan) tarafından
Artık Türkiye 'de almaz inşallah
tarafından
Alirr Alirr bak gor
0 oy
tarafından
Nolacakti ? Arkadaslara burda kadir kiymet verilmemis :D iyi olmus beter olsun alcaklar
(6,074 puan) tarafından
Kurban olsunlar buraya
tarafından
Aynen geldiler sömürdüler ülkeyi birde memnun kalmadik diyolar gerizekalilar
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kadınları çocukları anlarımda koca koca adamlar dün otobüslere nasıl atlıyorlar pislikler git ülkende savaş gerekirse ülken için ***** pislik öyle nefret ediyorum.ki şu suriyeli erkeklerden 
(6,074 puan) tarafından
El birliği yapsalardı kimse yerinden etmezdi bizim emeğimizi yedikleri için biraz da onları somursunler
(1,263 puan) tarafından
Yapmazlar canım bulurlar bi ev otururlar haberlerde bizim askerlerin şehit haberlerini izlerler
0 oy
(738 puan) tarafından
Yine dönüp gelecekler ve bizimkiler ne yapacak tabiki içeri alacak yani sinir kapilarini acmasida bir halta yaramadı 
(6,074 puan) tarafından
Inşallah almazlar insallah
0 oy
tarafından

Şu koca dunyaya kimse sığmıyormu hiç anlamiyorum her ülke biraz alsa ne olacak Allah'ım sen yardım et 

(6,074 puan) tarafından
Kıymet bilseler el birliği yapsalar
0 oy
tarafından
Hepsine müstehak sınır da göbek ata ata giden na böyle bombalanır da vurulursa nankör ler yemedik yedirdik içmedik icirdik ağızlarından vurgunlarından gelsin inşallah 
(6,074 puan) tarafından
Keşke bizimle el birliği yapsalardı onlar da askere gidip şehit olsalardi
tarafından
Bizim burada bira kaçını linç etmişler canlı yayın yapıyorlar yürüyüş yapmışlar suriyelinin teki yazmış bizde olduk bi sizin mı sehidiniz var yazmış karaktarsizler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
8 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde SERENAD (846 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,763 soru

24,063,552 cevap

330,262 kullanıcı

...