Arkadaşlar malum kadınlar günü yaklaşıyo eşlerinizden beklentiniz varmi romantikmi kocalarınız hediye bekliyomusunuz ben cok umutluyum bu sene fincan istiyorum kafasına sokrarak aldrcm galba
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk❤
Beklentide olmamak daha iyi olmazsa üzülmezsin olursada cok sevinirsin. Ama beklentin olursa olmazsa üzülürsun olursa normal sevinirsin bence yani canim
Kuzum valla benimki her sene çikolata getiriyor bana çikolata tutkunu olduğum için bi kutu çikolata getiriyor ve ben dünyanın en mutlu kadını oluyorum
8 martı bilmemde 7mart dogum gunum bakalım ne yapcak
Hani nerde öyle romantik koca az once 8 mart yaklaşıyor demi canım diyorum evet ya günler ne çabuk geçiyo daha 1 ay önce kızımız doğmamıştı telasla bekliyorduk diyo
Yanımda olmadığı için bi beklentim yok normalde de almaz zaten
Bu kadar zorlamayın adamları yahu yok 14 şubat, 8 mart kapitalizmin kölesi olmayın oldurmayın
Yok kıııız geçti bizden artık o yapanlar bal aylarındadırlar kesin birde reçel ayı ve sirke ayı var biz galiba sirke ayına girdik artık yıllanmaya başladık
Adam ilk evlilik yıl dönümümüzü kutlamamis dogum gunume para yok ben sana neyle alcam diye bi cevap vermis parasi olmasına ragmen kadınlar günü eminim aklına bile gelmez odun cünkü bizede bu düstü napalım
1,471,752 soru
24,102,898 cevap
332,528 kullanıcı