Allah büyük rabbim eşine helal kazanç nasip etsin inşallah rabbim.maddi manevi kimin ne sıkıntısı varsa hepsini gidersin inşallah ...
En kısa zamanda tekrar dönersin , inşallah...
Kendimi fazla sıkma ve üzme Allah büyük ...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm rabbim hayırlı bol kazanç versin rabbim senn de kucağını tez zamanda doldursun
Hakkim oldugunu sanmıyorum ama varsa eger helal olsun Allah yar ve yardimcin olsun Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah senin adina üzüldüm
Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah canım benim ya madi manevi ne sıkıntın varsa biter inşallah canını sıkma her şeyde bir hayır vardır bir kapı kapanır öteki açılır kendine çok iyi bak ALLAH'a emanet ol
Bi hakkım yoktur ama helâli hoş olsun yine de. Allah yardımcınız olsun kucağınızı boş bırakmasın inşallah Büşracım
Sana ufak bir tavsiye canım umarım görürsün. Eşin bu ay ilacını kullansın ve bitince bulunduğunuz ilde test yaptırsın. Sonuçta düzelme olursa 1 kutu daha ilaç alın Ankaraya gitmeyin. Ama düzelme olmazsa mecbur yine gideceksiniz.
Can benim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Her konuda Allahbim içinizi ferahlatsin inşallah. Bu mübarek günlerde sizi karanlıktan aydınlığa çıkarsın..
Bir hakkım varsa helali hoş olsun.. Allah a emanet ol bitanem
1,493,555 soru
24,402,292 cevap
350,233 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın