0 oy
831 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından
Tüm partiler ve destekçileri Türk kürt alevi sunni cerkes abhaza laz gurcu herkss bir olmali ya yeter ayrim yapilmasin bir kere daha anlamis olmamiz lazim tartismalarimizda bile seziyorum ya

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hep bu basimizdaki adilerden serefsizlerden dolayi yaniyo suan cigerimiz insallah bizim cigerinizi yakanin cigeri 10 kat daha fazla yanar
(1,691 puan) tarafından
Onlar da vicdan merhamet duygusu olsa yaparlar mı şerefsizler Allahım onları en kör kuyulara atıp cayır cayır yaksın bütün anaların şehitlerimizin günahlarını onlar çeksin pislik adiler
tarafından
Amin canim amin ecmain
-Reklam-
+1 oy
(1,788 puan) tarafından
Şu an yapılan tek ayrım Suriyeli mahlukatlar içindir.. oda bence haklı bir ayrım hemde sonuna kadar
0 oy
(12,271 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yapıyorlar  hemde göze soka  şoka 
0 oy
(733 puan) tarafından
Demin açılan post ne saçma bir posttu kimler içimizde bu duruma sevine bilir yine başladı ayrımlar o askerler hepsi Türk Kürt 
tarafından
Var var canım ya ne diyim içleri fesat dolu
(733 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim
tarafından
Bu topraklari zaten kürdü  türkü çerkezi omuz omuza vererek kazanmadimi hepimiz kardeş degilmiyiz gene omuz omuza verip savasiriz  ne ayrımı ya böyle bi durumda ayrımcılığı ortaya çıkaranın aklına ******
Ben kürdüm ve türk le evliyim benimde asker akrabalarim arkadaşlarım var nasıl sevinirim böyle bi duruma içimiz kan ağlarken dengesizler8n dediği lafa bak ya
(733 puan) tarafından
Ne desek boş cnm bırak Allah herkesin gönlüne göre versin.. Rabbim askerlerimizi korusun inşallah
tarafından
Aynen bende kurdum eşim türk
0 oy
(309 puan) tarafından
Ben kürdüme eşim türk o ayrımı yapan vatan hainidir ya başka bişey değil birlik olmayı tek yumruk olmayı öğrenemedik gitti 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çünkü insnalar kürt le PKK linin ayrımını yapamıyor aynı zannediyorlar bu kafa yapısından çıkamadılar ama bilmiyorlar ki Kürtler in asıl milliyetci olduğunu 
0 oy
tarafından
sorun türk Kürt değil aslında ama hep oyle algi yaratilmaya çalışıyorlar ondan bizi birbirimize.kirdirmaya calisiyorlar. hepimiz ilk once din kardesiyiz zaten dedigin gibi turk kurt laz hepsi kardes gibi yaşıyor. vatan hainleri kurttur diye bi algi olusturmaya çalışıyorlar oysaki her milletten var. asil bu ayrimi yapan yapmaya calisan haindir eminim Kürt bir sürü şehidimiz vardir  rabbim hepsinin ailesine sabir versin
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ayrımcılık yapmak nedir ya sende bu vatan evladısın sende türkle kürtler Lazla Çerkez ile savaştın zamanında dedelerimiz aynı tasda su içmişler bu nedir ya ben yarı kürt yarı türküm eşim Türk ve çok şükür ki hepimiz yaradan Allahın kullarıyız ayrımcılık zamanı değil bir olma zamanı can olma zamanı kan olma zamanı :(

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 772 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 599 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zeberced (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 389 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,194 soru

24,054,996 cevap

329,864 kullanıcı

...