0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Allahım sen yardım et çok kötü zamanlardan geçiyoruz cübbeli hoca son zamanlarda hep kötü şeyler olacak ama söyleyemiyorum diyodu sınırları açmak için bu kadar askerin şehid olmasımı gerekiyordu bize saldıran asıl rusya esad rusyadan habersiz kuş uçurmaz türkiyede sadece şehidlerin değil bütün evlere ateş düştü içim yanıyo şuan avrupa rahat bütün yük türkiyede zamanında açsaydı kapıları avrupa rahatsız olsaydı esadı bak nasıl durdururlardı dua edelim bol bol rabbim askerlerimizin kanını yerde bırakmasın esadı rusyayı tüm kafirleri kahru perişan etsin

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Mesele sınırlar degil sunu anliyan artik acilsada acilmasada hedeflerinde dertlerinde suriyeliler yooookkk Turkiyeee var adam suriyeliyi ne yapsin zaten ölduruyor herrgunn  dertleri bizim ulkemiz. Oyuzden suriyeliler suan ulkelerine gidip öldurulsunler eee sonra nolucak  gulluk gulustanlikmi olucak etraff  hepsinin drrdi bizim ulkemiz sinirinde boyle savas olurken zaten duramazsinnn   devlete nasil kafa tutucaksin neyle tutucaksin. Sunu anlayiiinn mesele suriyeyse hedef Turkiyedir
(309 puan) tarafından
Canım suriyeliler değil yazdığımı yanlış okuyosun suriyeliler avrupanın başına bela olınca ne olcak suriyeliler geri ülkesine dönsün diye avrupa esadı durduracak anlatabildimmi
tarafından
Cok pardon kusura bakma evet gitseler haklisin zaten nato siz multecileri tutun cikarmayin aman diyordu. Ama zaten   simdi acildida ben sanmiyorum gidiceklerini korkarlar gitmezler
(309 puan) tarafından
Yok canım önemli değil onlarında bi günahı yok ama keşke gitseler birazda avrupa rahatsız olsa ama bence giderler avrupada daha iyi şartlar var sonuçta
(1,508 puan) tarafından
Bayan elmas rahmetli necmettin erbakan erger olaki mesele suriyeyse bilinki hedef turkiyedir diye bosuna konusmamis
tarafından
Aynen oylee o cumleyi bende cok kuruyorum
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Amin insalllahh
0 oy
tarafından
Amin amin amin ya Allaaaaaaaaaaah duy sesimizi kahret onlari Rabbiiiiim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,900 soru