0 oy
721 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (378 puan) tarafından
Slm kızlar nasıl anlatsam bılemedım. Ben hamılelık boyunca hıc kabızlık cekmedım.  Sezaryan oldum olmadı. 7 ay oldu dogum yapalı sımdı oluyo kabızlık. Ama oyle boyle degıl. Afedersınız beraberınde kan gelıyo resmen damlıyo kan neden olabılır. Doktora gıtmeye de utanıyorum. Bılgısı olan yada boyle olan var mı

13 Cevaplar

0 oy
(6,072 puan) tarafından
Canım makatinda yırtılma vardır bi süre katı gıdalar yeme ekmek patates muz gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemeroit olmuşsun kuzum doktora git ilaç verir krem falan veriyorlar 
0 oy
tarafından
Basurdur canim 
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Basur olunca öyle oluyor diye biliyorum canım
0 oy
(8,180 puan) tarafından
Hastalıkta ayıp yoktur ya çatlak ya basur olmuşsun geçmiş olsun sağlık ocağına bile gitsen ilacını kremini ya da fitilini veriyor
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bende ayniydim 4 ay oldu sexaryanla dogum yaptim ayni senin dedigin  gbi resmen agliyodum bi iki defa kimyon kaynatip ictim iyi geldi nedeni bilmiyorum ama sivi tuketmedigimiz icin sanirimm 
(378 puan) tarafından
Ama gercekten cok kotu bır durum
(2,133 puan) tarafından
Aynen bide erteliyoz tuvaleti normalde hersabah cikmamiz gerekiyo duzene alissak boyle olmaz belki iki gun uc gun cikmiyoz sonra taş gibi oluyo tuvalette cikincada zorluyoz kanama oluyo
(378 puan) tarafından
Ayn vallahı hep ertelemekten oluyo
(2,133 puan) tarafından
Gunluk bi cay kaşıgi kimyon kaynat çay bardagina koy iç canim aceyip ise yariyo
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Hemoroid herhalde. İhmal etme git keyfinden gitmiyorsun sağlık bu ihmale gelmez 
0 oy
tarafından

Kiz bu ayip bisey degilki bi hastalik ne var bunda

(378 puan) tarafından
Ne bılım ac bakım derse asla acamam.
tarafından
Kadin dr a git
0 oy
tarafından
Şuan tam senin gibiyim bu kabızlık yüzünden wc den korkar oldum 
(378 puan) tarafından
Aman ne yapcaz pekı. Kan olmasa tam ama o bnı tedırgın edıyo
(163,286 puan) tarafından
Kiz ben mahvoldum yaa basur yuzunden
tarafından
Valla aglcm utanmasam ayptr solmesi kolumdan büyük kabızlim  maf oluyorm osmolak şurup varmış yarn aldrcm
(378 puan) tarafından
Bak ıse yarıyorsa bnde alım
0 oy
(163,286 puan) tarafından
Ayni durumdayiz 
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Benimde öyle oluyo du canım doktora gittim damar çatlağı var dedi 3 hafta sonra yine gel dedi şimdi sıra alıp yübe gidicem bakalım inşallah kullandığım ilaçlar işe yaratmıştır
0 oy
tarafından
Canim doktora gitmeye neden utaniyosun onlar bizim problemlerimizi cozmek icin varlar. Bence hemen gitmelisin cekinmeni gerektirecek bi durum yok
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Canım bu konularda mutlaka git doktora utanılacak bisey yok, emin ol lac tane bile vakaları görüylelerdir. Duphalac diye şurup var ondan al, olmadı hoşaf iç kuru kayısı erik filan ye canım. Bende çektim iyi bilirim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,174 göst.
0 oy
1 cevap 416 göst.
22 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,203 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 899 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu