Bugun yeni doktorumuza gittik vallahi kadin cok iyi ilgiluydi resmen sancaktpedeki pinar cakmak hicbirseyile ilgilenmiyordum simdi eedem hastanesjne fatos ozeleme gittim. bebegi inceledi iyicene digeri kalbi atiyormu tamam bukadar diyip gonderiyordu resmen ve ikiside özel yani neyseeeeee Bebisim gayet iyiii ve haftasina uyuyor geriden falan gelmiyor duzelmis kilosu 1114 27 haftada sizce nasil boyunu suan hic hatirlamiyorum ama kagitta yaziyordur hsralde ya. Birde seker yuklemesini yaptirmak istemiyordum. Ama kulakdan dolma laflara inanma dedi yaptiricam yani :/ En em onemlisi kizlar 10 kilo almisim ve doktor cok kilo almissin dikkat et beyazları hayatindan cikar sonra senin icin cok zor olur doğum seklin degisir dedi yani kizlar benim icin kilo onemli degill hic isterse 30 kilo olsun ama ben normal dogum isriyorum y onu etkilerse sonra kadin bana sezeryan yapmak icin cok kilo almissin diyip isin icinden cikarsa kizlar ben nasil kilo vericem yaa napicam birde bebisimin kilosu nasil
Bugün banada Dr kilo ver dedi 9 kilo almışım 23 haftalık olduk daha başında bukadar aldıysan diyo
Allahım iyice saçmalıyor bu insanlar yaaaa görümcemin gelinleri masallah duba gibi 90 kilo en küçüğü düşün mis gibi de gitti dogurdu geldi inanma yaaa sen zayıflatsan bebek de etkilenir bugün bana görümcem iyi olmuşsun İlknur dedi çok zayıflamıştım ilk kızım da yiyorum abla dğt olsum diye dediö mecburuz yani anneyiz herşey bekler için inanma ya böyle şeylere sinir oluyorum
1,489,529 soru
24,345,126 cevap
346,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın