0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Psikolojim cok bozuk cok mutsuz huzursuz hissediyorum kendimi hep aglıyorum aglamak istiyorum nedendir bu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hamilemisin canım hormonların suçu hep :D

tarafından
Bıan once gecsınn ya yoksa ben kafayı tırlatcam
tarafından
Sana bişey diyim mi eşim işini gücünü bırakıp tam 2 hafta ben ağladım o tahammül etti demedi ki of yeter neden böylesin niye böyle yapıyon demedi belki deseydi aklım başıma gelirdi
Meğer görümcem eşime bak hamilenin günahını alma üzme üzersen günah demiş hahbahaha☺️☺️ yazık garibim iyi dayandı ben gibi çirkefe
tarafından
Cok zor ya valla
tarafından
Sen şimdi bi banyoya gir duş al kendine makyaj yap yemeğin varsa yoksa kalk bi yemeğini yap sonra da bi duş süslen püslen kendini biri değil kendin daha çok mutlu edersin ke dinle ilgilen iyi gelecektir ❤
tarafından
Aman ya canım valla oyle salmısım ki kendimi hıcbırsey yapmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama 3 gundur bende ayniyim ugras bul kendine ben oyle yapiyorum hamur isi yapcam simdide bi kahve ic iyi geliyo dua oku cidden zor bi durum 
tarafından
Valla uyurken bazen balkondan mi atlasam yoksa bılegımımı kessem falan hep aklımdan gecırıyorum
tarafından
Benimde oyle gecjyo ama Allaha karsi gelemiyorm gelemem iki tane masum yavruyu birakamam ama herkesi hayatimdan cikarip kurtlmk iatiyorm ciddi anlamda iyi degilm ve bu sefer toparlanirmiyim hic bilmiyorum :(
tarafından
Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canim duzelir mutlaka ama iste bazen insann cıkıs noktasi bulamiyo
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
tarafından
Hamileysen normaldir kuzum degil sen de arada oluyor öyle insanın cani hiç bir sey istemiyor geçer 
tarafından
Aynen hamileyim
0 oy
tarafından
Evde bunaldiginda koca bakmadiginda ustunede bebe durmazsa aynı moddayimm
tarafından
Hamileyım aynen evde cok bunalıyorum hatta kendimi öldürme planları bile yapıyorum ıcımde bazen
0 oy
tarafından

Ben nerdeyse keçileri kaciracam , kendi kendime ağlarım sonra gülerim , birileri beni tımarhaneye yatirsa iyi olacak ...

tarafından
Aynen bende oyleyım suan
0 oy
(164,149 puan) tarafından
Hormonlardan oluyo
tarafından
İnsan kendini öldürmek ister mi ben artık onu bile istiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,628 soru

24,432,833 cevap

352,618 kullanıcı