0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Bu akşam uyku eğitimi vermeye başlamıştım bebeğime. 10 aylık oğlum daha. Neyse beşiğine yatırdım tabi bastı ağlamayı bende elinden tutup okşayıp uyutmaya çalıştım ki çok fazla ağlayınca kucağıma aldım sonra tekrar koydum bi kaç kere. Sonra eşim geldi napıyosun çocuk çatlıcak diye aldı kucağına bana kızdı tabi bebeğim daha ağlıyor sonra al uyutcaksan normal uyut dedi aldım çocuğu,  bu sefer bebeğim bana gelmedi babaya gitti resmen. Neyse tekrar alıyım dedim aldım sarildim sevdim yok gelmiyor meme bile reddetti. Babaya gidince sustu ve onda uyudu. O kadar üzüldüm ki ağladım şimdi . Sizce niye böyle oldu? Bebeğim bana gelmeyecek mi acaba :( 

11 Cevaplar

+1 oy
(25,177 puan) tarafından
Bi uyku eğitimidir gidiyor burda valla biz eğitimle uyuduk sanki yazık bebelere :D 
(141 puan) tarafından
Aynen. Bu saatten sonra yapmam artık uyku eğitimi falan.
(25,177 puan) tarafından
Boşver cnm yaz kendini de bebeği de yıpratıyorsun bugun kdr uyku eğitimi mi vardı sanki yeni moda oldu buda
-Reklam-
0 oy
tarafından
gelir kiz niye gelmesin. birak uyutsun babasi keske bizimde uyusa babasinda
0 oy
tarafından
Korkma canım o ağlarken babası kucakladı ya kendini daha güvende hissetti ondandir aglatmamaya çalış aglayinca kucakla sev 
0 oy
(7,482 puan) tarafından
Bise olmaz canim. Ben uyku egitimi vermiyorum ama bu ara benim kizda uyumamak icin direniyor huy değişti. Babasi hemen kucagina alip oynuyor sinir oluyorum bu sefer daha zor uyuyor::D ah bu evlatlar anayi boyle simdiden tedirgin ediyorlar☺
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Ya bacımda bırakın uyku eğitimini yazık günah o çocuklara zaten on aylık en fazla bir sene daha sen yatıracaksın sonrasında kendisi uyuyacak
(141 puan) tarafından
Yok tövbe. Yapmam bida zaten
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Ben çok karşıyım buna boşuna ağlıyor bebekler yani büyüyünce kendileri uyur saten cnm tabi zor uyutmak ama çatlayacak kadar ağlatmak etkiler kuzum boşver 
0 oy
(526 puan) tarafından
Aman kaçta uyuyorsa uyusun valla takmam
0 oy
tarafından
Emiyo mu canım?
(141 puan) tarafından
Evet emiyor
tarafından
Benim kız 20 aylık. 2 3 hafta önce sütten kestim.  Emerken sabaha kadar meme ağzında uyurdu. Sütten kestiğim ilk hafta çok zorlandım. Ama sonra kendiliğinden düzene girdi. Şu saatler uyku saati bizim yatapımızda babasıyla sarılıp uyurlar. Sabah ezanında beraber kalkarız öğlen uykusu uyur sonra geceye kadar ayakta. Uykusunu alınca daha sakin oluyor. Şuan erk2n bence. Ben uyku düzeni yapmaya çalıştıkça engel çıkardı. Sütten kesilince kendiliğinden uyur oldu artık sallanma istemiyor. Bence acele etme
(141 puan) tarafından
Evet. Uyku eğitimi falan vermycm . Böyle böyle büyüyecek işte. Varsın böyle büyüsün canı sağolsun oğlumun napalim
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canim yaşı gelmis bebegin egitim icin cokkkk zorrr zaten bisey kalmamis yasina nasil iatiyosa oyle uyut 1 yasindan sonra sorun pek kalmaz  sana gelmemesini de takma yine aynisini yapicaksin diye korkmustur ve egitim icin en verimsiz zaman aksam dir herzaman bebekler sabahlari sakin olur ve sabah uykusunda verilir ama dedigim gibi egitim icin bebisinin en zor ayini secmissin 

Sallanarak uyuyorsa sallanma hizini yavaslatarak basla hergun bir tik yavaslat canm hemen bianda rgitim her ay bebekler icin korkutucu olir ben oyle yaptim izim 6.5 aylik 5 ayda verdim 6 ayda duzen bozuldu disden dolayi sallanma istedi salladim ama cok yavas bi sekilde sonra hizini dusurup yine kendilinden yatmasini sagladim her donem bozulucak disden dolayi ve hep boyle yapicam sanada öneririm hem bebis kendini guvende hisseder
(1,063 puan) tarafından
Buarada esimde bana ayni tepkiyi ilk vermisti dogruyu ogrenince yaptim esim bana helal olsun sana dedi aglatmadan ne taptin ettin verdin egitimi desi
(141 puan) tarafından
Yok bacım ben bu işden vazgeçtim.
0 oy
(90 puan) tarafından
Bu uyku egitimine oldum olasi karsiyim bizi uyku egitimiylemi buyuttuler Allah askina boyle gene guven bagi kopuyor cocuk uyumak istedigi zamn uyusun uyansin ya 
(141 puan) tarafından
Amaan doğru diyorsun valla. Herkesin dilinde olmuş bi utku eğitimi.  Dedim bide ben deneyim.  Denemez olaydım. Bida denemem zaten
(90 puan) tarafından
Deneme canim bosver
(141 puan) tarafından
Diyorum ya denemem diye
0 oy
(798 puan) tarafından
Nasil aglatmissan bebegi istememis seni

Linc edeyim biraz saka:)niye gelmesin unutur yarina annesisin sen onun uzme kendini

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 611 göst.
0 oy
4 cevap 332 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (1,115 puan) tarafından soruldu