Yaa eski gunlerim geldi aklıma kız
Arabayı sessiz sakin yüksek uçurum kenarına cekeceksin karşıda şehir ışıkları hafif müzik yanimda hayat arkadaşım bikac saat kafa dagitcan dert kederden bahsetmicen...
Buradaki bütün kızlarla toplanıp diskolara akmak isterdim
Disco disco partizani✌
Babamin evinde ayaklarimi kanepenin tepesine kaldirmisin bi kumanda bi elimde meyve tabagi gel keyfim gel
Jakuzide keyff yapmak isterdim hatta orda uyumak isterdim
universitede kizlarla dersten kacip meshur tepemizde amacsizca gulmek sohbet etmek isterdim
Rabia yunus emre anne babam ve kardesimle denizlide bu aksam oturuyor
Lise arkadaslarimla cekirdek kola ortamini isterdim goztepe sahilinde
Eşimle karadenizin yaylalarında ki minnoş evimizde soba başında camlı balkonumdan kar yağışını izliyorum çay içiyoz yanında kısır var ortada benim Ömer emekliyo. Ah ulan
Tek basima bi odada sessiz ce uyumak isterdim
Arkadaşlarımla cd kiralardık film cios kola mısır vs bizim eve gider iki üç filmi ardarda izlerdik bizim evde kalırdık okula gtcepimiz zamn zorla annrme saçımızı balıksırtı ördürürdük hoşlandğmz kişilerin önünden geçmek için 3 4 kez çarşıya çıkardık çocuk aklı işte ama çok güzeldi be kendimi ne kadar havalı güzel hissederdim ordan geöerken kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu vayy anasına yaaa bide gece hadi ağlayalım diyip müzik açıp ağlardık aşk herşeye değer fln yeni çıkmıştı aslı güngör aa bide msn vardı chat sayfaları vardı milletle konuşup doktorum fln diye yalan söylerdik
1,487,312 soru
24,314,317 cevap
344,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın