0 oy
718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından

Ya kızlar şimdi şöyle birşey oldu. Oğlum nisan da 1 yaşına girecek. Bende baştan beri doğum günü partisi yapmayacağımı söyledim. Herkes biliyor bunu. Neyse dün annem aradı oğlumun doğum günü tarihinde gelin hem iftar yapalım hemde doğum gününe birşeyler yapalım dedi. Bende tamam dedim çünkü eşimle konuştuk aslında bi plan yapmadık ve doğum günü olmayacaktı. Sonra bende eşime söyledim bunu vay efendim sen bana danışmadan neden tamam dedin. Ben şimdi sizinkilerde kutlasam benim annem babam abim bozulacak alınacakta bilmem ne. Ayy bi sinir oldum anlatamam. Bende dedim ki annem çağırsa sanki gelecekler diye. Bu arada kayınvalidem ve eltim aynı evde yaşıyorlar 2 tane de torun bakıyor ayrıca. Az önce annemi aradım söyledim annemde bana kızıp söylenmesin mi :'( bunda alınacak ne var da oda 1 gün önceden yapsında. Bıktım ya valla. Ben yönetip idare edemiyorum bunları hata bende. Çok moralim bozuk çok. Neyse kızlar hakkınızı helal edin uzun oldu biraz ama sinirden çatlıycm 

9 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eşine sorup öyle tamam deseydin annene sonuçta ortak bir karar 
(141 puan) tarafından
Evet doğru da bi anda tamam demiş bulundum. Çünkü konuşmuştuk ve doğum günü yapmayacaktık buna istinaden tamam dedim
(25,181 puan) tarafından
Aman en iyisi dogum günü yapmamak zaten cok saçma geliyo bana boşver :)
(141 puan) tarafından
Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Yapmıycm zaten ama işte torun sevdası eşimin de heveslenmesi beni yıldırıyo
(44 puan) tarafından
Banada saçma geliyor geleli su büyük doğum günleri gösteriş ve sırf israf ona harcanan parayla bı kurban kesssen yada bı fakire versen çocuğu kazadan beladan korur zaten çocuk anlamıyor
(141 puan) tarafından
Doğru valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisi kendi evine cagr iki tarafıda esinde Bi yönden haklı 
(141 puan) tarafından
Ya aslında baştan beri benim planladığım benim söylediğim şeyde buydu. Yanı öyle çağırma yapmayacaktım ama gelmek isteyende gelsin dedim evime.
0 oy
tarafından
Keşke eşine doğum günü yapacakmış annem demeden o gün oraya goturseydin sonrada benim haberim yoktu annem sürpriz yapmış derdin 
(141 puan) tarafından
Deme öyle :(
tarafından
Eşin surat aşmış annen laf demiş ya kararını kesin deyip yapmayacaksın ya da herkesi toplayacaksin maalesef :( kolay gelsin artık nasıl yaparsan ne diyeyim
(141 puan) tarafından
Eşimle bir sıkıntı yok aslında ama annem benim canımı çok sıkıyor nasıl toparlayacağım bilmiyorum
tarafından
En iyi tanıyan sensin onları Allah yardımcın olsun
(141 puan) tarafından
Uff. Sağol canım
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Valla gecen gun benimde kaynanam ayni seyi yapti benden habersiz dogum gunu soyle yapariz boyle yapariz annesi var babasi var biz karar veririrz ne yapmak istersek yapariz dedim kestirip aralamassan basa cikamazsin milletle
(141 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Ama şimdi napim ben. Eşim haklı annem haksız. Anneme diyorum böyle böyle bak anne doğru olmaz biz kendi aramızda yapıcaz diye o çok öfkelendi
(141 puan) tarafından
Ya bi de annemin içerlediği söylediği de kayınvaliden de mi kutluycağınız diyo. Herşeyi zaten orada yapıyorsunuz diyo. Şimdi nolacak ki o gün geldiğinde gelmeyecek  niye çünkü dünürleri ya varsa diye. Bıktım ya
0 oy
(1,634 puan) tarafından
İyide eşinin ailesi teklif etmemiş düşünüpte. Senin annen teklif etmiş. Keşke eşine deseydin en azından annem düşünüp bişeyler yapmak istedi ama sizinkiler böyle bişey teklif etmedi bozulmayada hakları yok o yüzden diye. Sonuçta sen plânlamadın bu işi annen sağolsun düşünüp sana söylemiş.

Ben olsam bende kabul ederdim eşim itiraz ederse de kendim bebeğimi alıp giderim gelmezsen gelme derdim 
(141 puan) tarafından
Ay sorma. Aynısını bende dedim. Dedim ki sizinkiler birşey demedi plan yapmadı diye oda diyo belki çağıracaklar yapacaklar. Kendi ailesi yapmadığı için kıymete biniyor ya Allahtan tek isteğim eşimin kendi ailesinin yüzlerini görmesi.  Düşün eşimde port takılıydı vücudunda onu aldırmaya gitti 8 tane dikiş attılar evime gelip de geçmiş olsuna bile gelmedi ailesi
(141 puan) tarafından
İnşaAllah anlar bi gün kendi ailesinin ne olduğunu. Hiç ümidim yok ama bir çare işte.
(1,634 puan) tarafından
Aman işte ana baba atsan atamazsın satsan satamazsın. Allah kolaylık versin canım
0 oy
tarafından
Bencede hata sende. Eşin hakli o da arada kalicak annenlerle kutlamis olucaksn çünkü. Hem neden esinle arandaki tartismalari annene anlatiyosin ki. Onun yerine kocam süpriz yapcakms bizi yemege cikaricakms o gün diye bahane uydursaydn
(141 puan) tarafından
Canım o yollardan da geçtim  ben. Desemde annem inanmayacaktı. Diyecekti ki kesin kocan istemedi demi annesigil yüzünden diye. Yanı annem biliyor tanıyor
0 oy
tarafından
Bir gün önceden kaynanana git orda kaynana kutlasın pasta alsın torununa bir gün sonra da annene git orda kutla yada hiç birine gitme baştan kutlamicam dediğin için kaynana alınır yani haliyle 
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Peki şöyle bo çözüm bulsan hepsini sen ağırla evinde 
(141 puan) tarafından
Evim açıkçası pek müsait değil ufak. Şimdi her iki aileyide çağırsam nereye sığıcaz sıkıntı. Zaten annem şimdiden ben gelmem ramazan zaten diyor.  İki dünür araları pek iyi değil . O yüzden annem de gelmez diye düşünüyorum. Of çağırsam bir dert çağırmasam . Şimdi o gün illa ki kaynana gelir o zaman da benim annem gelememiş olursa çok kötü olur. Zaman ne gösterecek bakalım :(
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Hata sende evet bu şekilde annene gitsen esinı bırak. Kaynana söylenir kendi evinde kutlayıp her iki tarafı da cagiracaksin en uygun olan budur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 303 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 690 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 720 göst.
19 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 650 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,556 cevap

331,983 kullanıcı

...