0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar doktor eşime bu ilacı verdi 1 ay kullan dedi siz kullanıp da ise yarayan var mı 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Öncelikle gözün aydın canım. Bu tablet eşindeki sperm sorunlarını düzeltecek bir ilaç. Bir benzerini de benim eşim kullanmıştı. Herşey yolunda giderse 1 2 aya sende hamile kalırsın inşallah. İlaçlarını aksatmaması çok önemli ama. 

Ayrıca dengeli beslenme de çok önemli. Her sabah mutlaka kahvaltı yapmalı eşin ve bol bol nohut ve dereotu tüketmeli, kırmızı etten mümkün olduğunca uzak durmalı.

Hayırlı haberlerini alırız inşallah.
tarafından
Peki bunu devlet karşılıyor mu yani reçete yazılıyor mu
tarafından
Doktor size reçete verdi mi? Eğer fotoğraftakini verdiyse sadece siz ücretli alacaksınız demektir.
tarafından
Sadece bunu verdi peki kendi doktoruma gidip yazdırsam yazarlar mı
tarafından
Sanmam canım, bunlar ilaç olarak değil vitamin takviyesi olarak geçiyor. Eczaneye sorsan seni yönlendirir. Devlet ödüyor derse eczacı, yazdırırsın.
tarafından
Tamam canım saol teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum kuzum postun yukarı ciksin diye cevap veriyorum
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Işine bakılırsa demir ilacı canım ama hiç kullanmadim
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım post yukarı çıksın 
0 oy
tarafından
Öncelikle gözün aydın canım. Bu tablet eşindeki sperm sorunlarını düzeltecek bir ilaç. Bir benzerini de benim eşim kullanmıştı. Herşey yolunda giderse 1 2 aya sende hamile kalırsın inşallah. İlaçlarını aksatmaması çok önemli ama. 

Ayrıca dengeli beslenme de çok önemli. Her sabah mutlaka kahvaltı yapmalı eşin ve bol bol nohut ve dereotu tüketmeli, kırmızı etten mümkün olduğunca uzak durmalı.

Hayırlı haberlerini alırız inşallah. 
0 oy
tarafından
Ilaç hakkında bilgim yok umarım bilen biri çıkar 
0 oy
tarafından
Cabım doktor verdiyse İllaha bir faydası olur inşllaha6tez zamanda müjdeli haberi verirsin :D
tarafından
Inşallah duyacim inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 290 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
20 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
16 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,627 soru

24,101,200 cevap

332,421 kullanıcı

...