0 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından
Araba surmeyi bilen hanimlar nasil orendiniz  n kadar surede orendiniz cokmu zor deneyimlernizi benlede paylasirmisiniz bnde orenmek istiyorumda

34 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Ben 36 yaşındayım ehliyet kursu na gittiğimde sordular kullanmayı biliyor musunuz sadece arabaya binmeyi biliyorum dedim güzel bı öğreticimuz vardı günlük 2 saat ders aldık yazilu sinavida direksiyonuda tek seferde geçtim şuan iki yıldır araba kullanıyorum çok rahatmis araba kapid duruyor eşim ise gidince ben otobüs lerde surunuyordum ne gerek var keşke daha erken alsaymisim
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ehliyet kursuna yazildim bende insallah kazanirim 
0 oy
(331 puan) tarafından
Herkesin babasi zorla ogretmis benim baba da zorla ogretmedi kadin kismi araba mi kullanirmis. Kocam ogretecek bana da hayirlisi ile gecen yil hamileyim diye yanasmadi pek heyecanlanirsam cocuk dusermis :D oyle derdi bu yil yaz gelsin egitime baslicaz
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Eşim öğretti cnm ehliyetim yok ama biliyorum eşim sinirli yanlışımda bagirdiginda elim ayağım dolaşıyordu yanindakinin sakin olması lazım ama öğretti yinede sağolsun <3

Hemen öğrenemezsin en azından kabaca öğrenmen için bi 6-7 kere direksiyona geçmen lazım 1 er saatten düşünürsek 

0 oy
tarafından
1 ayda öğrenmiştim tam anlamıyla trafigede çıkıyordum ama uzun süredir sürmedim başına bile geçemem heralde
0 oy
(148 puan) tarafından
Cocukluğum da hep bi hevesim vardı abimde sağolsun veirp sürdürürdü nişanlıyken de eşim sürdürdü evlendik sürekli köye gideriz köyde araba bende olurdu kullanırdım ehliyetsiz cok kullandım trafik de sonra yazılıp aldım zor olmadı daha önceden bildiğim için direksiyon sınavım kolay geçmişti önceden bilmen cok daha iyi oluyor 
0 oy
tarafından
Hayır canım zor değil 7 senedir kullanıyorum 2 senedirde otomatik kullanıyorum 
0 oy
(864 puan) tarafından
Canım sürmesi kolay :) ama trafik önemli olan yani herkes araba sürer ama trafik önemli herkes kuralllara uymuyor Allah esirgesin saniyelik herşey 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
tek tavsiyem esinden egrenme :)) surucu kursunda guzel guzel ogretiyolar eskisi gibi az kullandirmiyolar baya suruyosun arabayi trafige cikartiyolar oyle zaten cesaretlenirsin canim   
(422 puan) tarafından
Esim oretcek malesef:)
0 oy
tarafından
Ehliyet aldiktan snra bi türlü elime gecmedi araba cunku esim ise gidiyordu. Suan şirket arabasi verildi bizim araba boşta kaldi. Bende kayinpederle calismaya başladım. Insallah yaza kadar ogrenirim iyice. Pratik olarak gelismem lazim baya
0 oy
(2,474 puan) tarafından
2 3 ayda öğrendim bence zor degil manuel de kullaniyorum otomatikte. Ogrenmeye manuelden basla derim
0 oy
tarafından
Bennnn hem eşim hem babam öğretti sonra da ehliyet kurşuna girdim hepsinde de geçtim ilk sınavda 
0 oy
tarafından
Babam öğretti arada yazın sürüyorum 
0 oy
(243 puan) tarafından
Kursa gitcen ogrencen canim aksamlarida esinle pratik yapcan olduda bitti masallah iste:)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 306 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 743 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,569 soru

24,100,476 cevap

332,387 kullanıcı

...