0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Bahçelievler devlet hastanesinde corona virüs çüphesinden acil servis boşaltılmış. Töbe yarabbim ya 

10 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Yaa gercekten mi
(1,135 puan) tarafından
Evet resim atacaktım da atmadı. Resim atamıyorum niyeyse
(5,268 puan) tarafından
Ya cok korkuyorum hepte o hastaneye gidiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerden duydun canım hiç bişeye inanma bence olsa haber yada son dakika yaparlar
(1,135 puan) tarafından
Yok inandıpımdan değil milleti galeyana getirmeye çalışıyorlar yani grip olan birileri gelmiştir ihtimale karşı tedbir alınmıştır haberlerde saolsun biz altımıza s.çalım diye herşey yapıyor zaten
tarafından
O kadar haklısın ki millet can derdin de onlar para derdin de
0 oy
tarafından

:ermm: ALLAH im sonumuzu hayr etsin inşallah.. Rabbim  ocaklarimizdan ırak etsin.  Bunların hepsi kıyamet alameti 

0 oy
(368 puan) tarafından
İnanmayın bu tır haberlere bence herşey yazarlar çıkar derler ya net birşey yok oyke birşey olmuş olsa ayağa kalkar heryer ya önlemler alınır yalan haberler bunlar korkutmayın kendinizi 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Doğru canim kuzenim o hastane de dr demin konuştuk dr lara konuşma yasağı gelmiş sağlık bakanlığı tarafından cinli biriymis başvuru yapan hastaneye karantina altındaymış ama tahlilleri pozitif cikmis başka tahliller yapılıyormus
(5,935 puan) tarafından
Hulos yayın yasağı yani kişisel yasak degil .Anlatabildim mi ??????
(558 puan) tarafından
Asli sen nerelerdesin yoktun epeydir
(5,935 puan) tarafından
Canımcim ise başladım lisans programlarım vardı derken baya giremedim.birde burası çok değişmiş tuhaf geliyor kuzum
(558 puan) tarafından
Hayirli olsun tatlim yoklugun belli oluor yorumlarda gozum seni ariyor. Evet haklisin cok degisti
(5,935 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(834 puan) tarafından
Turkiyede virüs yok .haberlerde kackez sylediler
tarafından
Olsa süleyman soylu söyleriz demiş
(1,135 puan) tarafından
Olmasın zaten canım şüphe edilmiş sanırım
tarafından
Amin canım inşaAllah
0 oy
(12,107 puan) tarafından
Geçen gün bana kızıyordunz insanları telaş ettirmeyn die, şmdi siz virusle ilgili post açmışsınz :) biliniyor ki bu basit bişey deil..Allah korusun ölumcul..
(1,135 puan) tarafından
Kim sana kızmış senin postundan haberim bile yok nşye benim postta duyar kastın şimdi :D
(12,107 puan) tarafından
Duyar kasmaak mı o da ne :D cnm bende virusle ilgili post açmıştm. Her şeyi abartmayn insanları panik ettirmeyn diyordun onu ddm
(1,135 puan) tarafından
Dedim mi inan hatırlamıyorum dedin diyorsan demişimdir :D yani şüphedir öyle diyordu zaten haber de bişe çıkmasın canım bende orda oturdum 1 sene olmadı oradan taşınmalı bütün sülale orda gidip geliyorum sürekli herhalde benim yaşadığım yer ya belki ondan paylaşım yapayım dedim ne bilim kızdığım halde paylaşım yaptıysam affola :D
(12,107 puan) tarafından
:) estağfirullah cnm.
Inşallah yoktur oyle bişey ya. Ulkece hayırlsyla bi kurtulsaydk şu virus belasndan :/
0 oy
tarafından
Haberlerde yok dıyorlar ama 
(1,135 puan) tarafından
Yoktur zaten şüpheymiş haberin resmini de çektim de atılmıyor buraya resim atıcam tıklıyorum direk beni ana sayfaya atıyor
tarafından
Aman Allah korusun ya
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Ee kız daha bu akşam haberlerde Türkiye de görülmedi diye izledim ne zman çıktı bu haber 
(1,135 puan) tarafından
Ya şüpheymiş zaten kesin hripli ateşli biri geldi ondan yapmışlardır resmi atabilsem atacak da olmuyor resim atılmıyor
0 oy
tarafından
Yalan haber suleyman soyludan aciklama geldi itibar etmeyin yalan haber dedi.  Milleti tedirgin etmek icin masallah hersey yapılıyor 
(1,135 puan) tarafından
Ama haber kanalında çıkmış internetten duymadım.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 365 göst.
0 oy
3 cevap 227 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,497 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (2,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,118 cevap

333,533 kullanıcı

...