0 oy
917 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

Kızlar geçenlerde nette bi oyuncak bulmuştum. Dün aldım bugün geldi. Çok da beğendim. Kızıma çok nadir çizgi film izletirim. Evimde tv yok telefondan izler ara ara. O da islami beyin yıkayıcı olmayan çizgi filmler. Teknolojiye bağımlı olmasını istemiyorum ama uzak kalması da teknoloji çağında olan bir çocuğa zulüm olur diye düşünüyorum.  Bunu bulunca almak istedim. Burda da arayan, almak isteyen, düşünen olursa diye fikir amaçlı paylaşmak istedim. ❤ 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu nedir canım?
tarafından
Tablet canım
tarafından
Fiyatı nedir ? Faydalı bi oyuncağa benziyor
tarafından
60 tl canım. Kargo ve kapıda ödeme ücreti ile 70e geldi. Ben beğendim. İslami bir oyuncak. Telefon tablet gibi internet çizgi film bulamaz çocuk bunda. Sesleri ile oyalanabilir uzun süre elinde dursa bile zararı olmaz yani ) alışkanlık yapacak tek şey dinini öğrenmesi))
tarafından
Güzelmiş canım hayırlı olsun ☺
-Reklam-
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bizde böyle Bi tablet hediye geldi ama yarısı İngilizce yarısı Türkçe kelimeler alfabe hayvanlar renkler falan var çok beğendik biz ama bu da çok güzelmiş
tarafından
Evet kuzum hoş gerçekten. İçime sindi. Kız da beğendi))
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Ne güzel benmki daha 6 aylık büyüsün de inşallah hemen camiye de götürmwk istiyorum biz öğrenrmedik o öğrensin inşallah 
tarafından
Büyür inşaAllah öğrenir kuzum❤
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Cüz vs de var mı neler var icinde detaylı anlatır mısın canım.. nerden aldın link atar mısın canım ben de düsünüyorum da cüz başladık kızıma güzelse alayım 
(12,521 puan) tarafından
Hmm güzelmis cüz eğitimi yok ya diğerlerinin hepsini biliyor
(12,521 puan) tarafından
Tesekkürler yine de canımm güle güle kullansın insallah minnos
0 oy
(851 puan) tarafından
Cok guzel canim bayildim hangi siteden aldin
tarafından
Üste link bıraktım kuzum ❤
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Elif bebek var oyuncak satan yerlerde. Onu almanızı tavsiye ederim. Kızım 2.5 3 yaslarında kac tane  sure bi sofra duası gece yatarken okunacak dua lar ögrendi.bebegin her parmağına bastığında kısa sureleri söylüyor hep. Karnına bastığında sofra duası yapıyor. Misafirliğe gittiğimizde kızım masaya oturmadan size sofra duası yapayım derdi. Okurdu 
tarafından
Bakacağım canım mutlaka. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Nerden hangi siteden aldin cnm bende böyle yararli şeyleri sevyrm 
tarafından
Tşk edrm canm selametle
(1,714 puan) tarafından
Bizim burada oyuncak satan büyük bir yer var oradan alısmıstım.ama internette var. Dua eden elif bebek yazın cıkar karsınıza. Bu bebegin Yasini okuyanıda var. Ben kısa sureleri ezberlemesi daha kolay die onu aldım. Fiaatı da cok pahalı degil. 50 ile 80 arası degişiyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,561 soru

24,073,983 cevap

330,822 kullanıcı

...