0 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,136 puan) tarafından
Kizlar esimin psikolojisi iyice bozuldu o da bunun farkında.  Zaten 1 aydır calsimiyordu bazen evde bazen dışarıdaydı enerjisini boşaltacak birşey bulamayınca psikoljisi daha kötü oldu geceleri dogru duzgun uyumuyor sabah erkenden kalkıyor gündüzleri uyuyor yemek yemiyor yese de az sürekli kendini dışarı atmak istiyor benden kaçıyor resmen . Bi de çocuk gibi davranıyor aynı geliyor bana vuruyor gülerek yapma diyorum anlamıyor bi şey soruyorum mesela duymazdan geliyor yada sana ne diyip geçiyor.  Karşılıklı bi yemek bile yiyemez olduk herseyime laf söylüyor ne biçim yemek yiyorsun çok yavassin üstüne döküyorsun falan . Normalde ailemle arası yok sanki ne kötülüklerini gördüyse sevmiyor oraya gitmemi de istmeiyordu son 1 aydır her pazar hadi annemlere bırakayım seni diyor akşam olunca da almaya gelmiyor beni kal orda yarın gelirim diyor ertesi gün de ben aramadıkça aklına bile gelmiyorum . 

Bu yazdiklarim önceden de vardı zaten ama evde olunca daha da azıttı çok tuhaf davranamaya başladı.  Bunla alakalı daha önce de yazmıştım size herkese şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyor sürekli halinden muzdarip hicbir şekilde memnun değil hep isyanlarda . Senle alakası yok benlik bi durum diyor evlilikten bıkmış olmasına.  

Dedim ki gel bi doktora gidelim senle bi tedavi ol normal değilsin bi de aşırı sinirli herşeye kızıyor bağırıyor ilk başta kabul etmedi sonra tamam ama kimseye söyleme dedi . Randevu aldım bi hafta sonrasına.  Inşallah lafindan dönüp de gitmemezlik yapmaz inşallah tedavi olur da düzelir Allahım sen yardım et ..

Uzun oldu kusura bakmayın benim derlesecek kimsem yok ne zaman dolsam buraya yazıyorum..  dua edin nolur herşey eskisi gibi güzel olsun ..

5 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım. İnşallah herşey yoluna giirerde.. senin dibinden ayrılmaz.. sana tekrar tekrar aşık olur.. şu ayların yüzü suyu hürmetine.. seninde bizimde yuvalarımıza huzur gelir
(7,136 puan) tarafından
Amiin canım amiin inşallah rabbim burdaki herkesin yuvasına mutluluk versin huzur versin inşaallah
(2,591 puan) tarafından
Amin canım benim
-Reklam-
0 oy
(740 puan) tarafından
Umarim düzelir canim ya 
0 oy
tarafından
Benim eşimde bazen öyle kış para yok düzgün işyok çatı işi yapıyor Erzurum  da mayıstan sonra ancak yazın da çiftçilik iyiyiz çok şükür ama aynı senin eşin gibi yapıyor sıkıntı stres beni de etkiliyor sürekli iyi düşünmesini sağlıyorum stret etmemesi için elimden geleni yapıyorum

Allah yardımcın olsun inşallah seninde sen sürekli moral ver iyi olur oo 

Bazen evde bişey bitse bile söylemiyorum bakıyorum para var öyle yap bitse en az litre olanından isterim vs evlilik napıcan hayat arkadaşın idare etmek lazım 

Evet içimde bir ton dert ama belli etmiyorum napalım bizim de böyle 

UNUTMA bir kapı kapanır diğeri açılır daha beter olanlar var bak biri post açmış aldatıldığımı öğrendim diye

Allah yardım etsin inşallah sabır sabır sabır oku üfle sabret 
(7,136 puan) tarafından
Amin canım amin ben zaten hep idare ettim şimdiye kadar varsa var yoksa yok . Parada pulda gözü olan bi insan da değilim zaten sadece huzur istiyorum . Esimin normal bi es olmasını ilk zamanlardaki gibi.. Benle dertesmesini konuşmasını gülmesini eğlenmesini beraber ele ele tutuşup yürümeyi.. Bunlar milyonlarin da olsa satın alamayacağın şeyler keşke param yerine huzurum olsa..
tarafından
Aynn öyle Huzur en önemlisi demekki içinde var bişeyler onu rahatsız eden napalım erkekler blkzm gibi değil herşey içlerinde çogu zaman
0 oy
(243 puan) tarafından
Uzulme ama bence takip et sen bu adami erkekler boyle davranmaya baslayinca ben kadindan suphelenirim :(
(7,136 puan) tarafından
Aldattığını mi düşünüyorsun sence ?
(243 puan) tarafından
Ya ozur dilerim cok ben yasadim bosandim nolur sakin yanlis anlama hakkini helal et begenmemeye baslayinca dusunmek lazim ne bilim ya yada ben cok kotu seyler yasadim ilk evlikigimde 6 yil ondandir belki:(
(7,136 puan) tarafından
Estağfirullah canım fikrini soyleyebilirsin elbette . Ama acı tecrübelerine dayanarak bir kaç şey sormak istiyorum ... Eğer biri varsa beni onla karşılaştırıp gözüne hoş gelemeyince o yüzden mi beğenmiyor.  Yada kendine fırsat yaratmak için mi beni sürekli annemlere postalamaya çalışıyor? Eve geldiğimde yemek olarak çoğu zaman 2 tabak 2 bardak görüyorum kardeşim geldi arkadaşım geldi diyor . Bi ara bende böyle düşündüm dikkat ettim evde bi koku bi saç teli falan olur ya hiç denk gelmedi öyle bende bu düşüncemden vazgeçtim.. ha bi de telefonunu gizlemiyor hiç benden
(243 puan) tarafından
Bence arastir kuzum su whats webi yukle once telefonuna:(
0 oy
tarafından
Psıkayatrıden mı sıra aldınız 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,185 soru

24,121,398 cevap

333,490 kullanıcı

...