Kizlar esimin psikolojisi iyice bozuldu o da bunun farkında. Zaten 1 aydır calsimiyordu bazen evde bazen dışarıdaydı enerjisini boşaltacak birşey bulamayınca psikoljisi daha kötü oldu geceleri dogru duzgun uyumuyor sabah erkenden kalkıyor gündüzleri uyuyor yemek yemiyor yese de az sürekli kendini dışarı atmak istiyor benden kaçıyor resmen . Bi de çocuk gibi davranıyor aynı geliyor bana vuruyor gülerek yapma diyorum anlamıyor bi şey soruyorum mesela duymazdan geliyor yada sana ne diyip geçiyor. Karşılıklı bi yemek bile yiyemez olduk herseyime laf söylüyor ne biçim yemek yiyorsun çok yavassin üstüne döküyorsun falan . Normalde ailemle arası yok sanki ne kötülüklerini gördüyse sevmiyor oraya gitmemi de istmeiyordu son 1 aydır her pazar hadi annemlere bırakayım seni diyor akşam olunca da almaya gelmiyor beni kal orda yarın gelirim diyor ertesi gün de ben aramadıkça aklına bile gelmiyorum .
Bu yazdiklarim önceden de vardı zaten ama evde olunca daha da azıttı çok tuhaf davranamaya başladı. Bunla alakalı daha önce de yazmıştım size herkese şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyor sürekli halinden muzdarip hicbir şekilde memnun değil hep isyanlarda . Senle alakası yok benlik bi durum diyor evlilikten bıkmış olmasına.
Dedim ki gel bi doktora gidelim senle bi tedavi ol normal değilsin bi de aşırı sinirli herşeye kızıyor bağırıyor ilk başta kabul etmedi sonra tamam ama kimseye söyleme dedi . Randevu aldım bi hafta sonrasına. Inşallah lafindan dönüp de gitmemezlik yapmaz inşallah tedavi olur da düzelir Allahım sen yardım et ..
Uzun oldu kusura bakmayın benim derlesecek kimsem yok ne zaman dolsam buraya yazıyorum.. dua edin nolur herşey eskisi gibi güzel olsun ..