0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından

image

kızlar bugün kızımı tekrar görünce artık yavastan hazırlanmalıyım diye düşündüm.. Cünkü hala kafa olarak hazır degilim umarım bu kitaplar yardımcı olur 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla bnde eğitici kitaplar okuyup çok eğitimli yetiştiricm diyordum neyse doğunca blr daha konuşalım hahaha :D ev kitap dolu annelik bebek çocuk özgüveni yığılı 

(2,586 puan) tarafından
Aaaa hahahaha sonuc başarısız mı oldu.?  Dogsun yazıcam neler olucak hahahaha
tarafından
Başarısız demeyelim de daha okumaya fırsatım olmadı  okusam da bir kaç tanesini kendi yavruna göre değişiyor kuralların 7 aylık daha Bnim oğlum
(964 puan) tarafından
Sena aylarca yıllarca kitap okudum video izledim aktivitelere baktım kurslara gittim. Sonuc? ? Uykusuz huysuz kolik elde avucta durmayan bizi parmağında oynatan 11 saat uykusuz geçiren her daim oyun isteyen 5dk biraksan kıyameti kopartan bir Zeynep Asya mevcut evimde ☺☺☺
tarafından
İşte bnşm ruh eşim hahaha demek istediğim de aynen bu :D
(964 puan) tarafından
Teori de Oxford bitirdim ama pratikte ilk okul 1 deyim
tarafından
Hahhahaha kız Allah seni :D
(964 puan) tarafından
☺☺☺ ama öyle değil mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Youtube dan her onume gelen doktordan dinliyordum her seyi hala daha izliyorum vallaha 
(2,586 puan) tarafından
Bende emzirme bebek yıkama felan onlara bakıcam :)
tarafından
Pediatrist poliklinigine de gidiyoz bebisimle surekli her yerden bilgi yagiyor :))
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Fıtrat pedagojisi hatice kübra Tongar öneririm:)  birde anneliğinizin dogallıgına bırakın kitapları okuyun ama cok baglı kalmayın derim :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
7 cevap 179 göst.
+1 oy
5 cevap 135 göst.
+1 oy
6 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,477,048 soru

24,177,691 cevap