0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,807 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ags yada kpss lisans hazırlananlar var mı? Varsa nereden ve nasıl çalışıyorlar. Yada çalışıp kazanıp atamalar nasıl çalıştı? Benim iki çocuk var biri birinci sınıf diğeri bir yaşında çalışmak hazırlanmak istiyorum ama motive olamıyorum daha doğrusu zamanı yönetemiyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz? 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,422 puan) tarafından

Canımmm ahhn kanayan yaramız kpss:( ben de 2024 de hazırlandım iyi puan aldım şimdi güvenlik soruşturması korkutuyor beni.onu bekliyorum 

Neyse gelelim  anaokuluna  giden 1 çocukla okul öncesinden hazırlandım 83 puan aldım o stresle ev temizlik koca,çoçuk ve çoğu kişiden gizleyerek çalıştım kürtaj oldum, ama çalıştım ağlaya ağlaya. 2 çocukla çok zor ama imkansız değil..

Sabah erken namaza kalkıp gizli çalışıp uyurdum sonra gündüz oğlum anaokulan gidince 3 saat çalışıp yemek temizlik yapardım.

Çok stresli bir dönem. Çocukların okul ve uyuma saatlirihi dikkate alarak çalışman gerekir, en önemlisi son 3 aydır,o aylarda asla bir terslik olmamalı misal. Rabbim yardımcın olsun

Kral akademinin sonu çözüm paketini aldım ve peğem okul öncesi kitabını okudum

önce (2,807 puan) tarafından

Video ders izlemediniz mi? 

Hayır izlemedim ,kitaptan çalıştım alanı..son 3 ayda kral akademinin sonu çözüm ve özet kampını alıp izledim 

Tekrar çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin🤲

Ne demek canım istediğin zaman mjs atabilirsin

-Reklam-
0 oy
önce (28 puan) tarafından

Ben de çalışıyorum bu sene . Türkçe Öznur saat Yıldırım  matematik İlyas güneş coğrafya engin Eraydın tarih ramazan yetginden dinliyorum.Benim gk gy var sadece. Oğlum uyudugunda ya da babası ilgilenirken falan çalışmaya çalışıyorum.Ozel sektörde çalışıyorum şuan zaten.İsten gelince 2 3 saat çalışmaya çalışıyorum en azından 

Zahmet olmazsa kaynak kitaplarınızın fotoğrafını atabilir misiniz. Kendiniz not almıyor musunuz benim öabt de var 

Not alıyorum ama nadiren.Hocayi dinleyip tekrar yaptıktan sonra oturmayan şeyler olursa onları not alıyorum.Zaten video ders notları konu anlatımlı kitaplar gibi değil.Kisa ve öz hazırlanmış.Hocayi dinlerken extra bişey söylerse kitabın üzerine not alıyorum.Kitaplari yarın atabilirim şuan evde değilim.

Haftasonu için yanımda getirdigim bunlar var.2024 tarihli olanın yenisi çıkmış.Bana arkadaşım vermişti.Yenisini almadım o yüzden

image

Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 🤲

Ne demek helal olsun ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 358 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu