0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Kizlar ben babama ve kardesime bakyorum demistim annem hastanede buyuk kardesime bakiyor ben bekarken babam sabahin 7 sinde kaldirirdi beni kahvalti hazirlattirirdi o yerken ezan okunurdu hatta benimde aklim orda kalmiş kalktm ezan okunurken namazimi kıldim cay yaptm kahvaltsini hazrladim gittim uyandirdim ben yemiyorum demezmi iş bugun 8 de gidecegm dedi ee o zaman bana niye bsey demiyosun valla sinir oluyorum ya şimdi 8 de kalkp tekrar hazrlycam

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kahvlati hazirlicak babası olmayanlar var sinir olma Mutlu ol bnce keşke bnmki yanmda olsada sabaha kadar uyumayp istediğini yapsam
(170 puan) tarafından
Ya ne mutlu bana degilmi gençken hayatimi zindan etmişti evime gelme demişti bana
tarafından
Herkesin fikri ayrı olabilir bnm babamda bı cok şey söyledi ama gölgesi yeter bana çevreden utandgna sevmezdi bile karşısına alıp konuşmazdı ama baba yani ne yasadgni bilemem senn ama ben bu dusuncedym
(170 puan) tarafından
Valla anlatsam roman olur canm gözumun önünde annemi az dövmedi

Bir 50 tl için kardeşimi döve döve hastanelik etmişti

Annemin ayagi kirlmşti ben 15 yaşinda yoktum bile evi temizledm yemek yaptm cktm biraz arkadaslarimla oynaym dedim beni eve aldi yere itti kafama tekme atmaya başladi çocukluğumu çaldi benden
tarafından
Eski kafalı insanlar dovmenn çözüm olucagni dusunyo benim babam da aynı şeyleri yaptı bana oda beni dövdü iyiki de yaptı şimdi o zmanlar konuşmak oynamak istedgm arkadaslarmn hepsi fırlama oldu iyikide dövmüş iyikide gondrmems bildiği varmış demekki abimede aynısını yapti abimi de para yüzünden dövdü 25 yaşında adami çalıştığı yere gidip dovdu abim babamn ayaklarından öptü baba keşke daha önce yapsaydın bı suru borca grmis abim adam biliyo olucaklari tahmin ediyo sanki seni durdurmaya calisyo sen durmayinca dovuyo vala ben eline sağlık bile diyom iyikide yapmış o seninn baban o sana kötülük yaptysa senin cezanda ona yaptgn iyilik olsun kaybedince anlarsın kıymetini ona ne kadar çok ihtiyacn olduğunu kötü de olsa başımda olsun dersn baba evi diye bişey var arkana baktgnda dağ gibi duran kötüde olsa var yani kusura bakma da baban olmasa çoğu insann esin seni insan yerine bile koymuyo arkasında kimse yok diye senin başına bişey gelse kosacak ilk insan annen baban kıymet bil kiymet kaybednce uzulrsun
tarafından
Boyle sacma bir dusunce olamaz doverek terbiye verilmez  keske adam akilli dovmeden hayati ogretseydi yazık bir de savunuyorsun sen de mi cocugunu doverek terbiye edeceksin
tarafından
Ayrica benim babam 13 yasinda öldü esim uzerime titriyor deger anneye babaya gore verilen bir sey degil canim o  tarz insanla evlenmeyeceksin diyelim evlendin kendini ezdirmeyeceksin
(170 puan) tarafından
Şok oldum şuan demekki dövülmeyi seviyosun
tarafından
Senn anlayış tarzn buysa babanm ne kadar haklı olduğunu gördüm su anda burda konu benim çocuğum değil bnde yapicam demedim burda sana daha fazla kelime israfı yapamam asıl bu kafayla sana yazık..
-Reklam-
+1 oy
(1,491 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnsan babasına hizmet etmeye sinirlenir mi ozaman hiç verme bence bi  sevabı kalmadı zatende
0 oy
tarafından
Sakin ol canim ya koy yarım saat sonra yesin neden kendini strese sokuyosun ki 
(170 puan) tarafından
Sokulmuycak gibi deglki inan babamin yüzüne bakmazdim sırf kucuk kardesim icin geldim
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bence çokta seetme bacım arada 1 saat var, sofra dursun öyle sen git yat kalkar yer nolacak yani
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Ya canım sana önceden haber etseymiş iyiymiş iki emekli olmazdı senin için. 

Ama olsun yapuver baban sonuçta ne olacak sanki 
0 oy
tarafından
Cnm ya bişey olmaz canın sağolsun keşke benim babam yanımda olsaydida sabahın körü ona kahvaltı yapsam ben çok seviyorum babama hizmet etmeyi
0 oy
tarafından
Vallaha kimse kusura bakmasin essek de anne baba olur bir anlik dikkatsizlige bakar anne baba olmak ama ger doguran ya da yapan anne baba olmuyor anne baba evladi icin fedakar olmali ardinda yuk degil yaslanacagi koca bir dağ olmali evladim bana bakmak zorunda degil ben bana baksin diye dogurmadim ama ben ona bakmak zorundayim onun dunyaya gelmesi benim tercihim demem o ki hicbir anne baba evladinin boyle omuzlarinda yuk olmamali yasli olur bakima muhtac olur bakarsin da gencse eli ayagi tutuyorsa kendine hizmetci yetistirmemis kalkacak kendisi yapacak esin diyo oglum buyusun bakkala yollayacam ben kiyameti kopariyorum yollamam iyi ahlak ve vicdanla yetistiririm kendisi gitmek isterse gider simartmak degil bu bambaska bir sey  benim babam kucukken ölmüştu ama dunya iyisi tatlisi bir babaydi 
(170 puan) tarafından
Benim ailem beni hizmetci olarak gördü hep canm
(325 puan) tarafından
evet   anne baba evladına sonuna kadar yardim etmeli her konuda ama  malesef  elden beter bazıları
(325 puan) tarafından
kiz evladı  istemeyen  2. sınıf  görenler  oyle
(170 puan) tarafından
Bekarken hayatimi zindan etti bana tek kuruş harcamak istemedi hâlada öyle bana kurş vermek istemez kendi iş yeri var
(325 puan) tarafından
bir an basindan gider umarim kolayliklar
0 oy
(325 puan) tarafından
anne babanin evladinasorumlulugu daha fazladır  ama bakiyorum ki hep onlar bekliyor herseyi annende olsa babanda olsa haksizlik yapmayacak evladina 
(325 puan) tarafından
aynn boşver  yinede unutamaz insan bende bazen senn gibi oluyorm diyorm hakki gecmistir o yuzden susup yapiyorum elimden  geleni parayla  odense o hak bir omur istemem gormek
(170 puan) tarafından
Zaten canm çeken anlar cekmeyen anlamaz
(325 puan) tarafından
aynn 5 kardeşiz  sonuncusu erkek sirf erkkk evlat meraki icin yapmista yapmis anneme de cok etti  neyse
(170 puan) tarafından
Babamin 2 erkek evladi var uvey gibi davranir
(325 puan) tarafından
niye kotu bu kadar acaba
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Keske babam benide sinir etse cok ozledim yaa

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 451 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaerdal28 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 406 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 464 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,578 soru

24,100,533 cevap