0 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Bu saatte ne derdi diyeceksiniz artik dusunmekten yoruldum kaynamin 3 cocugu var tek erkek esim ben evlenmeden once gorumce bosanmak uzereydi bosandi bosanmaz olaydi biz evlenirken ailesiyle oturuyordu bizim evde kayinbbam bizinle otur dedi kiz oturmadi yeni ev aldilr tamam lafim yok birde3 yasinda kizi var ben dogum  yapana kadr ayri oturuyordu dogum yptktan snra kizi hasta diye geldi simdi kaynamla birlikte oturuyorlr kizi norml cocuklr gibi degil asiri bagriyor vb.seyler kaynam gelin sizde bizde kalin bebege bakalim diyorlar 4ay yeni bitirdik annemde arada gelip kaliyorum ozetlemek gerekirse siz olsaniz o ortama gidip otururmusnuz yda bebegi birakip 5 dkk disari cikarmisiniz bunaldim ne yapacam bilmiyorum esim ne olacak ya gidelim orda kalalim diyor bende kaynam kizin evine gitsin birzda benim cocuga bak diyorum kizim evini satacak bir yerre gidemz diyor gulerek anneme soyluyorum annem bosver diyor ben mi apartiyorum esim yeter duymk istemiyorum diyor haksizmiyim sizce ne yapmaliyim

10 Cevaplar

+3 oy
(6,973 puan) tarafından
Hepsini anlarım iyi hosta, kaynanana kizin evine gitsin ne demek...Kusura bakma ama kaynanan yerinde olsam sanane, sana mi soracağım, kızım o benim derdim. Biraz empati yapmalısın bence. Ha rahatsız oluyorsan gitme, zorla değil... ama milletin yaşantısına da sen karar veremezsin canım herkesin evladı kendine değerli 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Iyide kimse bakmak zorunda deil ki oglum bugun 1 yasina girdi kimseye 1 saatligine birakmadkm hic 1 deil 5 yasina gelse gene birakmam sonucta kimseye guvenipte cocuk yapmadik  yanlarinda kalma durumuna gelince ben olsam kalmazdim
+1 oy
(558 puan) tarafından
Kizin evine gitsin demen bana cok sacma geldi canim sonuc olarak sen kaynananla oturmuosun kizin evine gitsin biraz benm cocuguma bak ne demek bunu soyleme cesaretini iyi bulmussun kendinde gorumcen bunu duyup sana tepki verse hakli diye dusunuorum
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Benim de 2 tane küçük yeğenim var biri 4 biri 6 oğlum yaşına giricek ikisinde bağırarak oynuyor oğlumda korkup ağlıyor ama onlar da çocuk daha anlamıyorlar ki kuzum biz güzelce anlatıyoruz kardeşiniz korkuyor bağırmadan oynayın diyoruz beş dakika sessiz oynuyorlar sonra unutuyorlar sen arada mı yoksa temelli mi kalıcaksın 
(15 puan) tarafından
Arada canim cocuk anlamiyor erken doydugu icin norml cocuklara gore 1 yas geriden gidyor kaynama hep kizlarina onem veriyor
(13,675 puan) tarafından
Ay da git iki gün kal gel evine canım eşinle de aran bozulmasın hem de bebeğin her şeye alışsın ilerde daha zor oluyor bebek için kalabalık hiç sevmiyorlar
(15 puan) tarafından
Ogle yapmaya calisiyorum oraya gitdim esim ailesiyle cok iyiler ben misafr gibi köşede duruyorum benle sohbtlri cok az oluyor bebegim için fkt agliyor korkuyor cocuk bagrinca peki ben fazla takinti yapiyorum
(13,675 puan) tarafından
Sende sohbete muhabbete gir canım ya da sen bı konu aç kendini çekme belki onlar da sen kendini çektiğin için konuşmuyor olabilirler onlarda senin ömür boyu hayatında olucak ailen benim oğlum da benim annemlere gidince ağlar huysuz olur ama yinede gidiyorum çünkü alışması şart kuzum
0 oy
(702 puan) tarafından
Ya açık açık rahatsız oluyorum çekmek zorunda değilim de. Ne korkuyosun ki yani senin canından onemli mi. Bu hayata bir kere geliyosun ya bir kere cesaretlo ol biraz
0 oy
tarafından
Sen abartıyorsun gorumcenın varlığı senı rahatsız edıyorda onunda aılesı yanı uc yasındakı cocuk nasıl olmasını bekliyorsun evıne gıtsın demen falan cırkın gercekten 
0 oy
tarafından
Ben o dertler yüzünden 25.haftalik riskli gebelikte ev taşıyorum canim.ben cekmedim çekmem de allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bahsettigin şey çocuk ya ne yapmasını beklersin çocuk ağlar da bagirirda kendini yerden yere de atar senin de çocuğun var onun öyle olmayacağının garantisi varmı aynı şeyi senin çocuğun için söyleseler dünyayı yıkarsın diye düşünüyorum empati biraz sen gorumceni sevmiyorsun çocuğu bahene ediyorsun 
(19 puan) tarafından
Kesinlikle biz hem geliniz hemde birilerinin görümcedi eee bizimde gorumcelerimiz var bırakın artık yani kaynsnan kızını daha çok sevsin anneler için kız çocukları çok değerlidir ki eminim sizde anneniz için oylesiniz ne olcak ki bir hafta kalsaniz ne eksilir ki ztn eviniz ayrı sonunda evinize gideceksiniz bizim gelin maddi sıkıntıdan annemlere geldi doğumdan sonra doğal gaz faturası gelmesin diye 20 gün annemleydi anntm kız kardeşimi tedavi için başka şehire götürdü o halA evde kendi evine geçmedi kırkı da çıktı yani demem  o ki fazla abartiyorsunuz biraz sakin olun
(7,436 puan) tarafından
Aynen de öyle çok kötü birşey yoksa ortada kaynana kocam la evimin huzuru bozmadiktan sonra bu kadra buyutulmemeli bu işler dediğin gihi herkesin gelini var burda yazanların nedense hepsinin annesi Melek onların gelinlerin konuşturmak lazım biraz da
0 oy
tarafından
Bence ortada büyük bi sorun yok görümcenin babasının evi orası istediği gibi kalır eder gitmek istiyorsan onu da kabul edip gideceksin kaynanana kızın evine gitsin benim bebeğime bak demen saçma olmuş o senin bebeğin görümcen de kaynananın kızı yani ama kaynanana güveniyorsan bebeğini yine bırak gezmeye git görümcenin kızı buna engel değil bence 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Cocuguna kendin bak niye biri baksın istiyorsun ki

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 804 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 604 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyno Arslan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 293 göst.