0 oy
1,081 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından

Sanki sağdıktan sonra sütüm azaldı göğüsümü sıkıyorum çok az geliyor sütüm neden böyle olmuş olabilir zaten azdı sütüm şimdi hiç yok

7 Cevaplar

+2 oy
(76 puan) tarafından
Canim saginca azalmaz

Ama bebegin emmesiyle sagim yapmanin arasında baya bi fark var genelde sagdigin zaman az gelir sahsen benim oyle oluyor sagim yaptigimda 10 ccden az cikiyor fakat 7 aylik bebegim sadece anne sutuyle besleniyor 

Sen de sütum az deme merak etme bebegine gore sutun salgilaniyor ne kadar emerse o kadar sut gelir 

Ben de sutum az geliyor diyenlerdendim ama doğaya bak hic sutum az diyen bi kopek gormedim mesela :)
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Emme artırır, sağdın mı günden güne azalıp kesilir canım 
(163,365 puan) tarafından
Gercektenmi ama ben mesela sag gogsumle emziriyom soldan sut akiyo
(426 puan) tarafından
Ya ben bir ay boyunca sağdım verdim azalmamıştı şimdi niye böyle oldu çok canım sıkılıyor
(2,075 puan) tarafından
Sevda senin dediğin kaynıyor olabilir gayette normal, meryemsena cım işte birdrn kesilmemz zamanla azalır sonra kesilir inşallah kesilmez
(426 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
Bende bekliyim surda
(426 puan) tarafından
Sizde de mi aynı sorun var
Evet malesef
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Sütü emmek bebegin tükürügü gögsünşe ten teması bebegin kalbiyle senin temasın arttırrır malesef sagınca zamanla azalır
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Sütü sağarak değil emzirme ile artırırsn. Bir de her göğüs yapısı aynı değil bu yüzden sütü sağıp ölçereK sütünun miktarını öğrenmek neredeyse imkansızdir. BeniM göğsüm sıkıydi mesela sağmayla 30 cc bile zor çıkardı ama 6 ay sadece anne sütü ile besledim alması gereken kiloyu da alıyordu.
0 oy
tarafından
Iyice boşaltmissindir cnm korkma ben 45 gün boyunca sadece sağdım yaptım sütüm gayette güzel geliyordu hee sağımda 150 cc çıkıyordu onun yeri dolacak merak etme 2 3 saate dolması lazım.
0 oy
(9 puan) tarafından
Sagmak bebegin emmesi kadar etkili olmuyor maalesef sürekli sağarsan  azalır emzir bol bol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
15 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 367 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,755 soru

24,076,921 cevap

330,974 kullanıcı

...