0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
Kizlar bu gece sahur yapıp oruç tutmak istiyorum ama eşim tutma dedi içim çok huzursuz kararsızım niyet almıştım şimdi tutsam mi bilemedim eşin sözü de önemli sonuçta hamile olduğum için endişe ediyor 20 haftalıgim sizce tutmali miyim

5 Cevaplar

0 oy
(237 puan) tarafından
Tutmamalısın canım vitamin ilacı da aliyosundur bütün gün aç kalicaksin  sekerin düşer bebek senden besleniyor allah da biliyor ya günah degil 
(38 puan) tarafından
Vitamini geçtim aspirin kullaniyorum magnezyum demir OMEGA bir sürü içmem gereken var sahurda icsemmi dedim ama tedirgin de olcam bı yandan inşallah Rabbim günah yazmaz çok istedim tutmayı
(237 puan) tarafından
Gunah fegil canim merak etme ben hamikeyken 15 gun yuttum bilmeden birgun bayildim resmen kendimi yataga attim 4 saat uyumusum ertesi hun gittim hamile olduğunu öğrendim daha da tutmadım su an da tutmuyorum ama bakalım nasipse inşallah tutarım bebeğim büyüdü 1 yaşına girdi sen tutma sakin çok fena olursun günahtır düşünsene aç susuz rahatsız olacak sevaptan cikiyo günaha giriyo sen içini ferah tut herşeyin bi zamanı var zaman gelince bol bol tutarsin
(38 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun doğru söylüyorsunuz
(237 puan) tarafından
Tabiki de canım benim bol bol ye iç keyfine bak ayaklarını uzat hamileliğin tadını çıkart sonradan fırsat vermiyorlar hasretim 9 a kadar uyumaya 24 yaşındayım ama kendimi yaşlanmış hissediyom valla iki çocuk akşama kadar aç kalsam tansiyon yükseliyor gözlerim sasi görüyor bende guvenemiyom kendime bakalım nasip düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oruc tutamazsn canm hamilesin beslenmene dikkat etmen gerekir bebegin senden besleniyor bunu unutma orucun kazaya kalır kazasını tutarsın artık
(38 puan) tarafından
Öyle yapicam artık herkes aynı fikirde teşekkür ederim cevap icin
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Farz değil canım, günün sevabını almak istiyorsan düşük riskin, bulantın istifra etmiyorsan tutabilirsin 
(38 puan) tarafından
Yok bulantım falan ama gece bile acikip kalkıp biseyler yiyorum çok içim eziliyor eşim tutma bebeğe bişey olur dedi içimiz rahat etmedi tutmadım artik
0 oy
tarafından
Farz oruç olsaydı ramazan ayından kaza gibi o zaman eşin izin vermese bile tutuyorsun ama nafile de eşin rızası yok ise tutulmaz
(38 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben de öyle biliyorum tutmadım artik
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Maşallah canım valla tutana helal olsun ben normalde tutamıyorum üzülüyorum valla
(38 puan) tarafından
Tutamadım ben de Allah tutanlarinkini kabul etsin inşallah

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 154 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 399 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 558 göst.
21 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylann (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,244 cevap

329,712 kullanıcı

...