0 oy
1,060 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Yaş farkı çocuklar acısından önemli ama bir de benim gibi 32sinde olup ilk bebisini bekleyenler var.. Allah m 1. Sini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ins biraz kendime gelip 2. 'yi düşünücem arkadaşlar sizce zor olur mu?

29 Cevaplar

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kızımla kardeşi arasında 8 yaş fark olacak .herkes zor olur diyor da ne zorluğu neyin zorluğu diyorum . Uyku diyorlar .tek sorun uyku olsun diyorum bende .sanki millet kendi bakacak gibi zor olur diyorlar tövbe tövbe. 
-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından
Kesinlikle 5 olmalii 
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Bende 4-5yas olmalı hem abilik ablalık yapar hemde maddi açıdan ve psikotik açıdan aileyi zorlamaz.Bunun ilerisinde var arada 1yas olunca ikisi bir üniversite okuyacak mesela çok zor
0 oy
tarafından
3 4 yas düşünuyordum ama suan o kadar kotuyum ki su iigrenc haberleri duydukca nasil sahip cikcaz nasil korucaz ikinciyi yapmalimiyiz bilmiuorum
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Yani bu nasıl anne olmak istediğinize bağlı bence sadece doğurmakla anne olunmadığı için. Yani birinci çocuk için ilgi sevgi düşünüyorsanız bence aralarinda biraz olmalı benim kizlaeim arasinda 2.5 yaş var isteyerek olan bi hamilelik değil di yani kızım için istemiyordum bütün zamanın bütün ilgim onaydı ne kadar çaba harcarsanız harcayın mutlaka ilgi bölünüyor gece ikisinin arasında yatarken bile birisine dönük olmak vicdan azabı çektiriyor bana ikisinide sarilamayinca gerçi bende çok normal değilim sırf kziim bana ben kizima dayanamıyorz diye gül gibi işimi bırakıp buyuksehirden ilçeye taşındım velhasil bencr en az 3.5 yaş olmalı yani kızımla yalnız bir yılım daha olmasını isterdim
0 oy
tarafından
ben 31 im . ilk cocugum olacak ins yakinda . 2. yi dusunemiyorum artik :( 
0 oy
(668 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında oğlumda 2 haftalık şuan çok seviyor kardeşini ben biraz yaş olmasından yanayım çünkü zaten çocuğu iki yaşına kadar emzirdiğimizi varsayarsak 2 yas mutlaka olmalı ven kızımı iki yaşına kadar emzirdim çünkü 
0 oy
(327 puan) tarafından
Normal bi durumda en az 3 4 yaş olsun derim zaten benim kızım 3 buçuk yaşında doğuma 4e giricek. Ama senin durumun farklı elbet zorluğu olur ama bence yapabilirsin abimle aramda 1 yaş var benim ikiz gibi büyüdük sende oyle yaparsin abla allah yardim eder hiç düşünme
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yasın itibarıyle eger sezeryan olmucaksan 1 yıl eger sezeryan olursan en az ıkı yıl beklemelısın canım o sekılde bebek buyutmek bıraz zor olabılıyor.bende 30 yasında alıcam bebegımı kucagıma ınsallah ılk dogum tecrubeme dayanarak ıkıncıyı ona gore düşünücem nasıpse 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 638 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 758 göst.
22 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 614 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 544 göst.