Kaynanam dogum sebebiyle bizde pazar günü gidiyor şükür 3.5 yasinda kızım var resmen ben bakarim diye diye mahvetti çocuğumu sabahın 8inde buzdolabından elma vermiş ac cocuga soguk elma verilir mi diyorum ben ne biliyim nasil yediğini diyor yahu 3 cocuk büyüttüm diye nutuk çeker kimseyi beğenmezsin bilmiyormusun bu kadarını birde kizim tuvalete oturamiyor lazimliga yapıyor hic temizlememiş çocuk ustune yapıp durmus dun gece idrarından kan geldi hastanelik oldu yavrum bir sürü ilac iğne: (( ya ne denir bilmiyorum anası sevilmezse danasina böyle bakiyor kendi evladının cani niye temizlemedin diyorum bilmiyordum ben hic lazimlik kullanmadım dedi birde demez mi bu anne sutu almadi hasta oluyor hep bari bunu emzir diye öldürmek istedim dün gece sinirim den sabaha kadar ağladım birde kan makatindan geliyor diye inat etmis kabiz diye sabun koymuş çocuğa
Düşman başına ya ne biçim insan o hiç mi bişey görmemiş bilmiyor el kadar yavru neler çekmiş ben olsam o saniye gonderirdim kendi evine yararından çok zararı olmuş
Allah bildiği gibi yapsın başka ne denir bilmiyorum okurken kendi kaynanamı gördüm resmen. 3 çocuğu sen mı büyüttün der bisi diyen olsun. Bizde 1 ay kaynanada kaldık doğumdan sonra evime geldim 10gün de burda kaldı gitti şimdi ara sıra gelir gider ama o sure içinde 1.5 yaşında oğlum var onla ilgilendi ilgilenmek denirse tabi, bütün düzeni huyu suyu değişti çocuğun. O kadar sakindi ki gören çok mazlum bi çocuk diyordu gık demezdi öyle oyun oynardı kendi kendine. Gel gör ki şimdi çığlık çığlığa ağlar tepinir vurur, hele birde mama önlüğü görmesin delirmiş gibi ağlar elini kolunu tuta tuta ağzını sıka sıka yemek yedirdi her seferinde kusturdu çocuğu tiksindirdi birde bana "ben inanmıyorum sen buna yemek yediremiyodun ac kalıyordu bu çocuk" demesin mi.
1,493,308 soru
24,399,392 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın