0 oy
908 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
Kızlaaar Corona artık iranda 55 neferi öldürmüş ve Azerbaycanla serhet. Buranın serhetlerini kapatdılar çok korkuyorum baküde yaşıuorum. Her gün metrodayım. Türkiye buraylada yani Azerbaycanla da serhetleri kapattı

8 Cevaplar

+1 oy
(407 puan) tarafından
Allah korusun:/
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Rabbim bizleri kurusun  irana geldiyse zaten artık nasıl olcak bilmiyoruz
(201 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

Kardeşim hastanede hemşire ve o paylaştı ... Ağrı doğubayazıt'

image

(1,788 puan) tarafından
Allah'ım korusun yaa çok korkuyorum. Anne olduktan sonra ölümden çok korkar oldum :((
tarafından
Gerçekten burda kimse çocuklarını korkudan dahi okula gonderemiyir kimse net bir açıklama yapmıyor
(1,241 puan) tarafından
Saka yapiyorsun biz agri diyadindeyiz fakat agri dogubeyazit bize 4p dk falan suan sinir kapisini vs kapattilar orada sanirim maske ile dolasiyorlarmis suan asiri korktum yaa ucretsiz izin almistim acaba memlekete mi gitsem yaaa yalanliyorlar burasi cok karisik jandarma surekli kimlik bakiyor iranlilar kacak girmeye calisiyor dogubeyazittaki sinirdan o yuzden burasi karisik
tarafından
Kardeşim diyor Corona vuris nedeniyle bu kişi ölmüş , diyor çünkü bu Sakarya'li kişi İran'dan gelmiş ve şimdi cenazesi belediyenin cenaze aracında bekletiliyor morga dahi alınmıyor ve Ankara'da heyet gönderilmiş heyet cenaze ile ilgileniyomus
(1,241 puan) tarafından
Yapma yaaaa offff allahim yaaaa
tarafından
Rabbim korusun tüm kullarını inşallah
(1,241 puan) tarafından
Ya cok korkuyorum
tarafından
Vallahi bende çok korkuyorum , ne bir hastaneye gidebiliyorz ne birşey , burda ki hastaneye kimse gitmiyor kaç gündür , ister istemez doğubayazıt' ve diyadin birbirine çok yakın rabbim yardım etsin inşallah
(1,241 puan) tarafından
Normalde merkezdeki ozel yasama gidiyorduk fakat kapandi dogubeyaztida gidecektik dediler orasi karisik gitmedik...siz dogubeyazitta misiniz
tarafından
Evet ben doğubayazıt'ayim
(1,241 puan) tarafından
Hmm anladim canim...Ben diyadindeyim aslan burali degildiniz dimi kusura bakmayin meraknettim
tarafından
Yok ben aslen doğubayazıt'liyim ,

Estağfurullah ne kusuru ...☺❤
(1,241 puan) tarafından
He anladim ben kocaeliden geldim de bu platformda ilk defa bir agrili tanidim desem yeridir;)
tarafından
Ciddi mi , aslında bu platformda ağrılı cok var ama hepsi nerde bilmiyorm
Görev nedeniyle mi geldin buraya
(290 puan) tarafından
Bende doğubeyazıtliyim eskişehire gelin geldim ailem doğubeyazitta aklım hep orda yazarken bile gözlerim doluyor ailem herşeyim orda annem dün benimle konuşurken üstü kapalı konuşuyordu anladım orda işler karışık olduğunu yemin ediyorum yazarken ağlıyorum resmen RABBIM korusun ya düşüncesi bile korknç:(
tarafından
Korkma inşallah Allah in izni ile herşey yoluna girecek , sen orda kendine stres sıkıntı yapma lütfen , zaten kötü birşey olsa burda paylaşıyoruz her türlü , ama yinede korkma dua edelim
(1,241 puan) tarafından
Öğretmenim canim.vallahi korkuyorum bende allah yardimcimiz olsun yaa
tarafından
Amin amin amin inşallah rabbim yar ve yardımcımiz olsun inşallah , artık Allah a kalmisiz
(290 puan) tarafından
RABBIM yar ve yardımcımız olsun siz doğubeyazitta oturuyorsunuz değil mi
tarafından
Evet ben doğubayazıt'a oturuyorm
(290 puan) tarafından
Peki durumdan haberdar edermisin beni ailem falan demiyor hamileyim bide aklım hep orda şimdiden RABBIM razı olsun cnm
tarafından
Merak etme ben durumları sana söylerim, ama.simdilik o kadar kötü birşey yok inan stres yapma hamilesin , söz ben sana haber veririm
(290 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim benim ALLAH razı olsun güzel yüreğine kurban kardeşim ❣
tarafından
düzenlendi
Sen merak etme
Allah senden de razı olsun inşallah
(290 puan) tarafından
Dikkat edin yinede maske falan takinda RABBIM büyük ❣
(1,241 puan) tarafından
Yok gorev icabi geldim ben agriya allah yardimcimiz olsun...
(290 puan) tarafından
RABBIM yar ve yardimcimiz olsun 2020 pek.iyi gelmedi
(1,241 puan) tarafından
Ah ah sorma sorma
(290 puan) tarafından
Annemler de pek birşey demiyor hamileyim hamileliğim riskli üzülmemeye çalışıyorum da gelde üzülme
(16,781 puan) tarafından
Bende ağrı merkezdeyim ama inanmıyorum ben sağlık Bakanlığı sayfasına baktım açıklama.yapılmış yok ele bişey diyor
(290 puan) tarafından
Ne bilim.bazilarida saklıyorlar diyorlar cnm
(39 puan) tarafından
Bende burda yaşiyorum daha yeni 1.5 sene oldu..eşim öğretmen ben korkmuyum diye yok öyle bisey diyor ama insan ister istemez korkuyor5aylık kızım için çok endiseliyim:(
(290 puan) tarafından
Tabi diyorum ya ailem orda aklım çıkıyor
(1,241 puan) tarafından
Canim o attigin fotoğrafı sorduk burada komiser kuzenim yalan habermis oyle bir sey yokmus kesinlikle yalan habermis icinizi ferah tutun.
(1,241 puan) tarafından
Elisamina siz neresindesiniz
(290 puan) tarafından
Çok şükür ya
(1,241 puan) tarafından
Yalan haber canim emmiyetin en icinden adamlara sordum eskm sordu yok oyle bir sey dedi biz belki halk kargasa yaratilmasin diye mi gizleniyor dedik o batida durum ne bilemeyiz ama dogubeyazittaki o haber hepsi yalam dedi ve inaniyorumda.Fakat sinir karisik oldugunu kacak girmeye calisan iranlilar oldugunu soylediler o yuzden jandarma ilce giris cikislarda kimlik soruyor
(290 puan) tarafından
Zaten dogubeyazita iranlılar hep gidip geliyor insALLAH  sinir  kapandı dediler de ne kadar doğru bilmym kuzum
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Ay çok korkuyorum Allah ım affetsin bizi :'(

0 oy
tarafından
Rabbim bizleri korusun insallah en kisa zamanda ilacini bulurlar onun
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Heee sule yaman qorxuram mende valla adam dusundukce deli olur ozu komek olsun
(201 puan) tarafından
Tez tez elini spirtle yuu
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Azerbaycandada var lenkeranda 2 befer olub hetda
(201 puan) tarafından
Masallı canım sən?
(1,001 puan) tarafından
Aaa mende masalli hansi kend ya ozumdensen
(201 puan) tarafından
Ərkivandan, sən harasından☺️
(1,001 puan) tarafından
Rudekenar
(201 puan) tarafından
Ne yaxşı☺️Mekteb vaxtı ora ekskyrsiyaya gəlmişdik☺️
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Oyyy guzelim nasilsin
(201 puan) tarafından
Nasılsın bitanemmm
(5,514 puan) tarafından
Iyimm canim sen nasilsinn

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 334 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,550 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 615 göst.
0 oy
26 cevap 559 göst.

Kategoriler

1,467,866 soru

24,050,378 cevap

329,643 kullanıcı

...