0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kizlar ben dogum cantami hazirliycm her seyim hazir ama canta yok kendime sirt çantası bebek cantasi aldim ama siğmiyo cogu sey icine bende eltime dedim evde kücuk siyah bi valiz var herseyi ona koyup goturcm anca sıgıyo ztn dalga gecti benle kendiside poşete doldurup göturmuş soylicktim demedim qrtik ben ne koycm bilmiyorum valiz ayip olmaz diye dusünuyorum daha temiz durur siz neye koydunuz yardimci olun

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben valize koydum canım
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Ne alaka canım sıgmıyorsa valize koy tabi tek tek ayrı ayrı paket çanta mı yapcan. Eltin kendi poşetle götürmüş diye ona tuhaf gelmiştir bana göre de poşetle gitmesi tuhaf geldi Bende valize koycam hatta valizi süslicem bile hergün mü doğuruyoruz yaa insanın hevesini kıran doluu 
(61 puan) tarafından
Ayy valla icim rihatladi ne zmndir yikadim uteledim.her seyi valiz qyip dedi dalga gecti bende kaldim oyle sagolun simdi valize doldurcm herseyi daha duzenli duruyo ztn
(25,177 puan) tarafından
Aynen be canım doldur kime ne ben bak nasıl süslicem atarım buraya inşallah o gün. Sonra bana görmemişin cocugu oluyo derler eveetttt görmediiiimmm çocugum oluyo nolmuuuşşşş :D ❤️
(61 puan) tarafından
Hahahaj allah seni
(25,177 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Bende valize koydum anca sigdii
0 oy
tarafından
Ben de valize koymuştum hatta sigmamisti bir de sırt çantası götürmüştüm. 
0 oy
tarafından
Bende kücük valiz vardı ona koydum canm anca sığdı bana diyolar tasınıyomusun hastaneye ama napım bebek icin kalın ince battaniye derken valiz doluyor
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım bende valize koyucam. 

Aplamda valize koymuştu doğumda valiz vardı yani yoksa çantayla poşetle olmaz ki
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Cnm bn küçük siyah valiz aldım sıf onun için valizle gitmiştim.üstelik abes saçma yada fazla abartı bişey de yoktu herseyden max 2 tane koymuştum yine de vlizle gittim çünkü battaniye fln koyuyorsn doluyor ztn.
0 oy
tarafından

Bende küçük valize  koydum çokta iyi oldu boşver sen valize  koy  fazla fazla hastanede rahat edersin ben normal doğum diye gittim sezeryan oldum her wc ye gidişimde alt kıyafetimi  degistirdim iyiki fazla alıp valize  koymuşum poşetle gitmekte cok özensiz deseydin sende bo daha laf söylerse aklında bulunsun bakkala mi gidiyorum sanki diye :D

(61 puan) tarafından
Bidaha soylerse söylicm
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben kışın doğum yaptığım için kendime valiz bebeğe de kendi çantasıni hazırlamıştım. Battaniye olduğu için valize koydum tabi. Derli toplu oluyor hem. Bebeğin hemşireye verilecek kıyafetlerini tüllü keseye koymuştum. Kimse karıştırmasın diye 
0 oy
(2,890 puan) tarafından
O gülen kendine gülsün poşet ne ya. Ola ki bi durum oldu ertesi gün çıkamadın Allah korusun ne olacak? Sezaryen olsa o da uzun kalıyor bilemezsn ki. YaP sen valizi
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Ben 2 canta yaptm 1 i bebege biri bana ama valizim olsaydi buyuk valiz var kucuk yok olsaydi ona koyar gotururdm
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım ben kendime 2 sırt çantası yapmıştım.bebeğim için de aldığım bakım çantasına koymuştum.
0 oy
(8,196 puan) tarafından
Tabi ki valize koydum . Hem neye koycaginin ne önemi var ki canım takılma bunlara işini ne görürse onu kullan 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Olur canım neden olmasın şimdi herkes valize koyuyor, ben bebeğimiz eşyalarını onun çantasına, kendime siyah kuçuk el çantası aldım, tüm eşyalarımı ona koydum, benimle ablam geldi eğer hemşire isterse bebeğinkileri ve kendim için ayırdıklarımı gösterip vermesini söylemiştim
0 oy
(170 puan) tarafından
Valiz en mantiklisi
0 oy
(95 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende valize koydum kendi eşyalarımı ve bebeğin kıyafetlerini diğer bez ıslak mendil vs gibi şeyleride bebek çantasına koydum canım herkes farklıdır ben düzenli olsun istedim özendim baya hatta bebeğimin kıyafetlerini kese yaptırdım onlara koydum makyaj malz saç düzleştirici eşimede temiz beyaz tşört bile koydum resim çekimi için en az iki yada üç pijama takımın olsun canım hastane sıcak oluyor kısa kollu ve pamuklu rahat şeyler tercih et önü düğmeli emzirirken rahat oluyor üstüne bir tane sabahlık veya yelekde koyarsın terlik, emzirme sütyeni veya atleti 2 tane , biberon emzik,3 tane bebek takımı,10 tane bebek bezi 1 ıslak mendil,bebek bakım örtüsü,pişik kremi,çorap kış doğum yaptım,lohusa kilodu çok rahat oluyor iç çamaşırına gerek kalmıyor,2 bebek battaniyesi 1 müslin  örtü,el havlusu, bebek havlusu,şarjım,havlu kağıt,makyaj çantam,diş fırçası macunu ve lohusa taaacım tabiki:Day yine doğurasım geldi :Ppusetinide unutmaaaa 

0 oy
(554 puan) tarafından
Varsa tekerlekki valize koy hatta tek bir valiz yap parça parça olmasın bizim şehir hastahanesindeydi doğum beni doğuma alinca anneme odayi boşalt demişler beklerken perisan olmuş her hastahanede olmuyo tabi böylede cikarkende bebek puset canta çuval zor olur o yuzden tek parca iyi alip yurursunuz
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Ben buyuk valizle gitmistim:) ne ararsan vardir icinde gorumcem kaldi yanimda 1 gun onun gecelikleri esim zaten hep yanimdaydi onun geceliklerinrahat kiyafetleri terlikleri benimkiler bebegimkiler derken koca valiz doldu sigmadi hatta;) bebek cantasi vardi ona da doldurduk
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Bebeğimin çamaşırlarını bebek bakim çantasına koymuştum kendiminkileri de küçük bi el çantası aldım ona koymuştum ayrı ayrı olması daha pratik oluyor canım 
0 oy
(163,308 puan) tarafından
Bende valize koymustum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 288 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,105 soru

24,039,724 cevap