0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde (798 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar cirkin sansina inanirmisiniz? Bazi yakinlarim Allah in gucune gitmesin bakimsz esleri cok iyi davraniyor. Bazi guzel arkadslarim var bi turlu bahti gulmuyor bekarlar. Benimde kafam karisti.

Bu arada duzrltiyorum huy guzelligi varsa o en guzeli guzel curkin bakilmaz. Bazilarinin huyuda cirkin ama el ustundeler:)

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Vallahi gecen gün bu lafı birine dedi eşim 

Bekarken sibelcandın evlendin yıldız tilbe oldun ama şanslısın dedi tabi işin espirisi :D

Dediği kişide yiğeni :D

(798 puan) tarafından
Ahahah gerci bende degistim evlenince cogumuz oyledr. 50 kiloyla evlendim 63um simdi:)
-Reklam-
+1 oy
(1,249 puan) tarafından
Çirkin insanla karşılaşmış onlar canım :)
(798 puan) tarafından
Olabilir:))
+1 oy
tarafından
Ben inanıyorum valla benim çevremde de böyle çünkü 
(798 puan) tarafından
Dimi ilginc gercekten.
+1 oy
tarafından
Yok bence taniyorum bende oyle insanlar amma sansi olmayanlar dahada cok cirkin guzel farketmez şansa bence
(798 puan) tarafından
Ne biliyim guzel arkadslarim var ya bekarlar yada evlilikleri kotu istisnalar haric tabi.
tarafından
Oylede olur canim boylede bi sey duymustum guzeli cirkin erkek alirsa onu dahada mutlu ediyor diyorlar yakisikli erkekler guya kendini beyenmis oluyorlar
+1 oy
(740 puan) tarafından
Çirkin şansı vardır alırken çirkin olduğunu bile  bile alıyorsa  el üstünde  tutar
(798 puan) tarafından
Neden el ustunde tutuyor?yok bazilarinin huyu guzel olur tutsun. Bazilarinin huyuda kotu ama dedigin gibi el ustunde tutuolar.
+1 oy
tarafından

Ben inaniyorum gerçekten ...

(798 puan) tarafından
Etrafima bakinca bende inaniyorum. Allah herkesin bahtini guzel yapsin.
tarafından
Amin amin amin inşallah
+1 oy
(2,075 puan) tarafından
Kader ama inanırım çirkin şansına ablam var bakmaya kıyamazsın çok şansız 18 yıl evli kaldı ayrıldı eşinden, dediğin gibi Allahın gücüne gitmesin bazıları var ipliği iğne deliğine koyamıyorlar bir kıymet ni kıymet :) 
(798 puan) tarafından
Bende bunu diorum :)
+1 oy
(135 puan) tarafından
Huy önemli öncelikle güzeldir huyu kötüdür adamı bikrirmistir çirkindir Dili tatlıdır adamı mest eder bilemeyizki
(798 puan) tarafından
Aynen oyle. Huyu kotu olanla hayat gecmez.
(135 puan) tarafından
Ha cidden bide şu var hem çirkin hemde çirkef olan   insanlada  mala kıymet veren adam bırakmaz mal kaybı olur diye tespitle ispatlidir adı bende kalsın hahaha
(798 puan) tarafından
Dimi oda var .
+1 oy
(130 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmak istemem ama benim şahsi fikrim güzellerinde burnu hep havada nasıl olsa elimi sallasam ellisi benim çevremde kiler hep böyleydi malesef
(798 puan) tarafından
Oyle olan cok dogru dipsun burnundan kıl aldrmiolar. Belli bi yasa gelincede pismsn oluolar. Ama bazilari hem iyi niyetli hem guzel ama bahti yok var oyle bikac tanıdığım.Saflik var ondanda olabilir.
+1 oy
tarafından
Bende ınanıyorum cevremde var öyle biri kuzenim  kendine bakmaz kıyafeter üstüne yapışır bi çok kiayget olmasına rağmen ve çok zevksiz giyinir ama yeniler de eşi gitti son model telefon aldı kocasını annesi ile gorusturmuyo ama kendisi annesi ile altlı üstlü oturuyo her gün annesine gidiyo eşi tek bi kelime diyemiyo
+1 oy
(5,514 puan) tarafından
Bence varrrr
0 oy
(325 puan) tarafından
guzeligine cirkinligine gore iyi davrananlar zaten problemlidir insan gibi bakan insan gorur bn inanmam  guźellik insan icin 2 planda olmalı  
(798 puan) tarafından
Biz kadinlar oyleyz bende oyleyimde erjekler daha cok bakiyor guzellige curkinligi. Duzilerde bile aşık olunan kadinlar hep guzrl. Kimse cirkin birine asik olmuyor:)
0 oy
tarafından
Allahın yarattığı hiçbir şey çirkin değildir. 
(798 puan) tarafından
Bende bakimsiz dedom asagida zaten kendine bakmayan kadin bu siralar bevekten sonra bende bakamiyorm gerci.Halk arasinda oyle bi deyim olduğu icin başlıkta kullandim. Derlerya Allah cirkin sansi versin diye.
0 oy
tarafından
Ben been cirkin bakimsizim eşim cok sever el ustunde tutar agzimin icine bakar ben de onu cok severim
(798 puan) tarafından
Ne guzel ozaman sana huyun guzrl demek :)bende bakimsiz oldim bebekten sonra.
tarafından
Esim huyumu cok begenir  hep der senin merhametini vicdanini cok sevdim en basinda  annem gibi safsin derdi bana
(798 puan) tarafından
Bence cirkin degilsndr bakimszsindr kendine hakszlik etme.
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Ben inaniyorum valla cok nadiren 2 eş birbirine denk yakışıyor ve mutlular 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 542 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sngl35 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 736 göst.
2 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,064 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,786 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,676 soru

24,019,780 cevap

328,174 kullanıcı

...