0 oy
865 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından
Sezeryan doğumdan sonra ilişki olduğu sırada alttan acı olacağını zannetmiyorum. Ama normal doğumdan sonra alttan kesi olursa nasıl ilişki olacak. Acı hissi tavan yapmayacak mı. Zevk yerine acı hissini mi duyacaksınız.normal doğumda en erken ne zaman iliskiye girilir ki. Solumda bu gibi deli sorular 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ilk ilişkide kendini kasıyorsun çünkü oradan bir bebek cikarmissin kolay değil . 

Sanki dikiş yarasi patlayacak diye korkuyorsun .

Acı oluyor fakat sadece ilk ilişkide sanki orası çok küçük bir yermiş gibi hissediyosun kafanda . 

Sonra kontrolu eşine birakmiyorsun kontrol sende oluyor böylece rahat oluyorsun daha sonraları. 

40 gün girmiyorsun lakin bana göre 40 gün bile erken .

Bence tam iyilesmesi için 2 ay geçmeli bana göre . 

2 aydan sonra eski relax ortama dönüyorsun:)
(97 puan) tarafından
Peki normal doğumda o delik geniş mi kalıyor.
tarafından
Peygamber efendimiz parmağına bal sürmüş.

Daha sonra bal bir araya toplanmış.

Buda aynı şey korkma .

Mesela siff orası genişleyecek diye sezeryan olayım deme sakın

Bırak bebegin nasibi varsa ne isterse o olsun sen müdahale ettirme .

Geniş almıyor kuzum yani bende kalmadı.

Eşime soruyodum hayır eskisi gibi diyodu
(97 puan) tarafından
Insallah merak ediyorfhm bende
(458 puan) tarafından
Bence eskiden hiçbir farkı yok ve kesinlikle acı hissetmedim 45 gün geçmişti korkma yani
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Yasayip goreceksin her kez bir olmuyo 
(97 puan) tarafından
Yaşayanlara sordum bende nasıl oluyor diye . Ben aynısını yaşamadan önce
(5,514 puan) tarafından
Isten bendendiyoeum her kez bir degil nerden biliyosun baskasinin yasadigini senin de yasayacagini
0 oy
tarafından
Çok şükür dikişsiz doğum yaptım benimde aklıma takılan bi konuydu bu
(97 puan) tarafından
Nasıl oldu peki
tarafından

Canım ben de iki dogum ikisi de normal ikinci de çok şükür hiç dikişim olmadı ama ilkinde 7 tane  vardı zaten 40 çıkana kadar dikişler düşüyor 40 başı denen bişey var regl oluyorsun yani adet görüyorsun yani herkes olmayabilir o zmn da iyice iyileşir baktın ki ağrı acı var eşinde anlayış göstersin biraz kendini iyi hissedene kadar ilkinde çok az ağrı olur kasıyorsun ya kendini ondan ama sonra geçiyor kuzum korkma herşeyi kafamıza takarsak yandık demektir :angel: ama diğer sorduğun soru da herkese göre değişir kimi eskisi gibi olur kimi değişir falan :P

0 oy
(3,076 puan) tarafından
Benim normal doğumdu baya da vardı çıkışım öyle acı çekmedim her zaman nasılsa öyle oldu zaten 40 gün yapamıyorsun ozaman iyileşiyor e sonra çocuk uyanık vs oluyor 2 ayı buluyor orası tamammen toparlanıyor korkma ve kendini kasma canım. Acı çekeceğini düşünürsen acı çekersin bilinç altına onu yerlestirmissin çünkü 
0 oy
(667 puan) tarafından
Hayir canim dikisli bile olsa 40 gun boyunca orasi iyilesiyor ha ama dikisinin durumuna bagli benim ic dis dikisim 7 8 tane vardi toplamda gecmisti de duyuyoruz kimi doktorlar asiri derecede makata kadar kesiyormus ki bu cok nadir oluyor galiba ya doktorlar deneyimsizliklerinden ya da anne ikinamazsa ya da bebek cok cok iriyse 5 kiloysa falan yapiyorlar. Spyle diyim ilk iliskinden cok cok daha az aciyor o da psikolojik acaba aciycak mi deyip biraz kasiyorsun ona ragmen
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ben 3 kere normal doğum yaptım hiç acı hissetmedim yavaş yavaş acele etmeden yapın acı felan hissetmiyeceksiniz emin olun
0 oy
(776 puan) tarafından
40 cikana kadarrr iyileşir aksi bir durum olursa doktor soyler zaten
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Ilki evet aci ama sonrasi eskisi gibi hatta doktorun dikkatli diktiyse eskisinden daha dar oluyo
0 oy
tarafından
Normal dogum yaptim dikislerimde coktu ama 45 gun sonra yaptığımızda hic ama hiç acı hissetmedim. Sadece bir ara przrvtf kullandik o benim dikislerimi tahriş ediyodu biraktik bi daha kullanmadik herhangi bir sorun olmadı. Korkma insan acir saniyor ama kasmazsan kendini hicbir aci yok
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Hic boyle bi derdim olmadi sukur yaa 1.5 senedir iliski yasamiyorum
0 oy
(668 puan) tarafından
Canım zaten 40 lı olacaksın 40 gün ilişki olmaz e o zamana kadar da bişeyin kalmaz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 838 göst.
0 oy
2 cevap 406 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 631 göst.
0 oy
5 cevap 433 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eymir (1,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,970 soru

24,132,314 cevap

334,104 kullanıcı

...