Beni bilen bilir hamilelik dönenlerimde kaynanamı över över dururdum burada hatta kaynanasıyla tartışan gelinlerin burada hep derdini anlatmasına sinir olur buna isyan çıkarırdım
Ardından sıralardım benim kaynanam şöyle iyi böyle iyi. Fakat gözüme takılan bikaç kaynana postuna daha denk geldim. Tam olarak kaynana olmasada eşinin ailesi konuları. Ve derdime o kadar yakın buldukların oldu ki.. Kader arkadaşlarım onlar benim. Şimdi iyi dediğim kaynanamla düşmanım. Valla çokta rahatım böyle ama konular aklıma geldikçe bi öfke basıyor göğsüm daralıyor resmen. Velhasıl diyeceğim o ki yüzüne gülüp arkandan konuşandan korkacaksın. Hiç bir zaman kendine çok yakın görüp her bkunu bilmesine izin vermiceksin.
Şimdi diyorum acaba buradakiler bana beddua mı etti haha böyle kaynana gelin postları bende açarım ha artık. Yaşasın çingene gelinler, kendini ezdirmeyenler. Ezdirenlerde artık bi dur desin bebeklerim
Olaylar 180 derece tersine dönmuş :)
1 haftadir seninle ayni dusuncedeyim canim. Resmen hayal kirikligi yasiyordum. Kaynanasiyla iyi olan varmi postlarinin daimi üyesiydim. Taki kaynanamin yuzume gulup arkamdan kotu konuştuğunu kulaklarimla duyana dek.:/ okadar seviyordumki simdi yuzunu goresim yok buz gibi oldum ona karsi:/ ayni binadayiz yanina cikacagim zaman ruhum daraliyor. Saolsun esim anlayislida bana destekci.
Keske basta kotu olaydi.bu kadar zoruma gitmezdi yaa. Bak yine iclendim kiz. Rabbim goruyor.ama. gercekten insanoğlunun nankor oldugunu cok guzel sekilde öğrendim.:/
1,487,168 soru
24,312,244 cevap
344,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın