0 oy
537 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,138 puan) tarafından
Az önce bime gittim oğluma kavanoz mama almak için aldım kasaya gidekren baktım kapağı atmış hava almış degistireyim dedim geri döndüm yerine koyarken elimden kaydı kırıldı bi personeli cagirdim neyse dedim ki aynısından alayım kasada ben iki tane olarak geceyim öderim parasını tamam dedi . Aldım kavanozu kasaya gidiyorum kasa bomboş kimse yok arkamdan aynı personel kosa kosa geldi buyrun efendim sizi burdan alayım salakk zaten odeyecektim parasını hırsız miyim ben bana kasa açıyorsun zaten kasiyer bomboş bekliyor gerizekalii ya aşırı sinir oldum kavanozu verdim iki tane gec dedim aldım çıktım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emir kulu onlar da canım mecburlar bende 35. Haftama kadar çalıştım yeni bıraktım işi en ufak açık olsun bizden soruluyodu senlik bi şey değil yani yapmak zorunda bende mecbur müşteri başında beklerdim bende hiç sevmezdim ama patron kameradan izliyo mecburum yani 
(7,138 puan) tarafından
Ne biliyim yani müşteri olarak kendimi çok kötü hissettim ben zaten dedim onlara odiyecem diye kızın arkamdan kosa kosa gelmesi zoruma gitti
tarafından
Dediğim gibi canım mecburlar bende müşteri takip ederdim resmen o nereye ben oraya sanki bisi calcakmis gibi bende rahatsız olurdum ama patron emri olduğu için de mecburdum senlik bi şey değil yani kurallar 1 tl açık çıksın insanı rezil ediyolar maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlar sırayla calısıyor ondandır o maksatla yaptığını sanmıyorum 
(7,138 puan) tarafından
Yok canım öyle olsa kasadaki kişi derdi yan kasaya geçin diye hiçbirşey demedi zaten müşteri bekliyordu
0 oy
(135 puan) tarafından
Niye 2tane oduyorsunki bende yoğurt aldık eşim sapından tutuyordu sapı koptu o onların hatası rafları kontrel etmeleri lazım 
(7,138 puan) tarafından
Elimden kayıp dustugu için ödedim benim de sonradan aklıma geldi zaten kapağı açılmış olan şeye para ödedim diye ama,geçti tabi
0 oy
tarafından
Emir kulu ışte canm bim  deki kavonoz maması nasıl güzl mi cnm adi ne 
(7,138 puan) tarafından
Bebivita markası . Çok cesiti yoktu bende sebze püresi aldım sadece içinde patates havuç ve bezelye varmış . Oğlum güzelce yedi beğendi
tarafından
Acaba kalitesi nasıl bende alayım dedim o gün bur markete gidemedim bebelac alıyordum yada  hero baby ama bilmiyorum bunu diye yedirm3dim almadım geri sence iyi mi alayım mı
(7,138 puan) tarafından
Bende iki kez aldım sadece bizim bırakında meyve püresi olarak sadece elma vardı onu evde de yaparım diye almadım bi de sütlaç vardı o da içinde inek sütü var 1 yasidnan önce yasak diye almadım geriye kaldı sebze püresi aldım içeriğinde de kötü birşey yazmıyordu sebzeler ve pirinç unu vardı yani diğer markalardan farkı yok canım
tarafından
Hım tamam canım denerim bi  bakalım
0 oy
(811 puan) tarafından
Bende çalıştım bimde canım . Bende sevmiyodum müşterinin arkasında dolaşmayı ama mecburen yapıyoduk herkes senin gibi değil bazı müşteriler ödüycem deyip ödemeden gidiyo mesela onun sorumluluguda çalışanın üzerine kaliyo bazı mağaza sorumlusu personele bile ödetiyo müşteri ödemeyince tamam seninki ufak bişey ama ben bı kere cebimden 75-80 TL para ödüycektim müşteri tekrar gelmese

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 725 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif21 (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 541 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 744 göst.
18 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 605 göst.