Kızlar bazen o kadar kötü hissediyorum ki kendimi hamileliktenmidir nedir moral olarak cok düşürüyorum kendimi yada bazen bazı şeylerde neden oluyorrrr eşimle her pazar mutlaka dışarı cıkardık son bir aydır çıkamıyoruz neden cenazeleri vardı eşim hastalandı falan filan en sonda biz yere gittik kaynatam gittiğimiz yere kızdı aslında hiçte kızılacak yer değildi her neyse neymiş budan sonra ona sormadan bi yere gidemezmişz 6 aylık hamileyim beni düşünen yok haftanın tüm günü evdeyim bi gün anneme giderim orda da evde olurum daha da dışarı çıkmam neyse şimdi gezmemiz kısıtlandı malum kocam insanlarız yasak yedik kızlar inanın benimde kafam almıyor bu saçmalığı o yusden sormayın her neyse eşim şimdi yarın kahvaltıya gidelim annemle gidelim onla bişey olmaz yani babam bişey demez diyor bide bana soruyor sen yürüyüş yapmak istiyormusun sanki istediği bilmiyormuş gibiii ben herkese kızgınım o yusden annesi dahil bende inat ettim kimseyle dışarı cıkmak istemiyorum eşimle bile cunki bana soruyor ya bide soruyor çıkmak istiyormusun diye daha ne soruyorsun anlamıyorum bilmiyormuşsun gibiii işte yarın akşama doğru beyfendi bide maça gidecek merve napsın evde yine tek otursun offf of gerçekten artık bunaldım kızlarrrr onun yanında ağlamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum cunki kimse beni anlamıyorrrr hamileyim değiişik ruh hallerim olur diye kimse düşünmüyorrr canım cok sıkkkınnn
1,513,792 soru
24,687,570 cevap
368,143 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın