0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Napiyosunz kissslar bakalim :) bugun ewime geldm oyy yatagimi naslda ozlemsm ama hala uyuyamiyirm yazk.esimde uyudu yorgn biside diyemiyorm :D

9 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından

Sende doğumdan sonra kaynanasında kalanlardanmısın canım:angel:

tarafından
Tabikide hyr :D bn yatagmdan bir gece ayri.kaldm :D :D dha.doguma 4 hafta felan var :D  kalmam.kiz bn burda ewimin dibinde anam.var :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

İyidir cınımmm napıyım uzandım TV izliyoruz :)

tarafından
Bu saatte :):):)
tarafından
Gece yeni başlıyorr şimdi yemek yedim annemle oturduk valla kadının uykusu gelmiyor beni de yatırmıyor :D
tarafından
Sen ytalim de :D
tarafından
Dedim şimdi sabah erkenden de kalkar yarın doğum günü annişimin bu sabah heyacan varmı kız dedim ama hiç pas vermiyor sanki ben bilmiyorum ne hediye aldım diye meraktan çatladı :D
tarafından
Ahahahah :))) bak sennki taviz vermiyoms benm ki bna diyo senn kendi dogum gunundede alman lazm bn olmasam snde olmzdn diyo:D
0 oy
(514 puan) tarafından

Eşim uyudu çoktan bende grip oldum burun tıkalı, durmadan wc ye kalkıyorum, oğluş desen tepinmeye başladı bu saatlerde tepinirde:D elimde telefon burlarda takılıom uyusam olcak kızım okula gidio hergn 7 de kalkıom:angel::sleeping:

tarafından
Kiz onlr icerdede uyutmuyo ya  :)
(514 puan) tarafından
Aynen uyutmuyoooo gece kuşu olucak kesin hep aynı saatinde başlıo çünkü :) ooyy kuzum sağlıklı olsunda uyutmasın varsın sıkıntı diilll :) ❤
tarafından
:)) bnde oyle diyorm esimde diyo ayni sna cekms smdiden uyku nedr blmick diyo :)
(514 puan) tarafından
Hahahh olabileerr iyi işte yaa arkadaş olur sana :D sabaha kadar beşik sallarsın gari :P aboov öyle olmasınlar inşallahhh :D uyusun da büyüsün :D
tarafından
+1
Bian sey ettm de :Duyusda olaar :D
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Bends aynı canm koca uyudu bende yataktayim nasil uyucam acaba diye dusunup duruyorum :) 

tarafından
+1
Uvv ne guzel bn doktora gdicm rsndewusu dolmus :D gecen doktorm da vermedi 10 gun snra gel.dedi sabahn 7 snde esim gtrck :)
(3,797 puan) tarafından
Persembe bende gidicem 15 gunde bir gel dedi artk :) off az kaldi ama senle ayniydik galiba biz dimi
tarafından
Hemen hemen galiba :D 33 benm tahmni 4 hafta gbi diyo doktor en son basida asagdaydi bebegn ama nasip yaaa :)))
(3,797 puan) tarafından
33+5 olduk bizde :)  nasip canm onlar gelecegi zamani bilir
tarafından
Oyle ya Allahm sag salim versnn
0 oy
tarafından
Kızımı uyutmaya calisiyrium uykum var acayip  :D
tarafından
Kiyamam ama yaaa :))
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Kızımı uyutmaya çalışıyorum ya ;) sen npyosun canım :) 

tarafından
Bnde kendmi uyutmya calisyrm :D
(2,342 puan) tarafından
Ninni söylüyo musun bari ☺
tarafından
Salliyom bileee :D
(2,342 puan) tarafından
Ohh ne güzel aferin sana canım ☺☺
tarafından
Ahahaha :)) :D
0 oy
(2,665 puan) tarafından
Benim eşim de uyuyo 27 günün sonun da benden önce uyumasına izin verdim ;))) bebeğimi salıyorum:) insanin evi gibisi yok
tarafından
:) vala.kz bir gece ayrlsam ozluyormdha rahatm :)
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Tasindim cok sukur ya ama cok yoruldum aksi gbi yatagimin demiri kirildi ya yatagimda yatamiyorum cok kotu bi durum 
tarafından
Mecbur yapilck.bsver
(2,848 puan) tarafından
Yani napalim artik mecbur
tarafından
+1
Bsveerr hiicc tkma
(2,848 puan) tarafından
Yoruldum yatacaktim dinlecektim koltuklar hic rahat deil :(
tarafından
Sert se eger uyutmaz bnmkilrde ck sert uzanmk icn bile srtmi agrtyo elyaf yorgn vrsa ser altina sabh klkamzsn bk
0 oy
tarafından

Nedense şuan kendimi tribe bağladım :(

Şu son 15 20 gündür pek mutlu değilim :'(

tarafından
Ayyy nlduu uzme kendni
tarafından
Eşimi çok özledim :'(
tarafından
Nrde esin ??
tarafından
Askerde :(((