0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
Kızlar 17+5 haftalık hamileyim. 68 le hamile kaldım su an 71 kiloyum. Bugün halamgil dedi kaç kilo aldın? Ben de 3 kilo dedim. Bu çocuk aç sen hic mi bişey yemiyosun dediler. Ben de her aciktigimda yiyorum acikmasam da meyve yiyorum dedim. Moralimi bozdular. Sizce alakalı mi kilomla bebek gelişimi? Zaten doktor bana ilk 6 ay dikkat et fazla kilo alma dedi ama ne bileyim iste

8 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Ne alaka imiş çocuk aç la ilk 3 ay kg almama laizm toplam hamilelik de 11 14 kg deyim ideal daha çok Alican günler  gelicek  bosver bakma sen onlara 
(3,135 puan) tarafından
Evet zaten yememe dikkat ediyorum hani ekmek hamur işi falan yemiyorum. Onlar sanıyor ki kadın kilolu olunca bebek toplu gelir. Ablam ilk çocukta 22 kilo aldı çocuk zayıf geldi. 2. Sinde 9 kilo aldı tombul geldi. Ama işte insanlar konuşuyor
(12,763 puan) tarafından
Hiç takma ben çok aldım 20 25 kg kızım 2600 doğdu düşün kalan bana kaldı sen dengeli sağlı beslen
(3,135 puan) tarafından
Bence de ya sağlıklı beslenince çocuk niye aç zayıf kalsın ki? Doğumdan sonra kilo kalınca da ona da konuşurlar. Beden benim çocuk benim kime ne :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahahah çocuk doğmadan bile bu çocuk ac diyorlar delircem valla:D
(3,135 puan) tarafından
Evet ben hiçbir şey yemiyorum çok kötü bir anneyim puu bana :D
0 oy
tarafından
Ne alaka kiz ben de 16 haftaligim bir kilo aldım o bile psikolojimi bozdu bebek de cok şükür iyi. Eski kafa bunlar takilma
(3,135 puan) tarafından
Evet vala. Mesela kuzenim 3 aylık çok şişmiş aynı kiloda hamile kaldik. Ona bakınca halime şükrediyorum ben şişman olmaya alışkın değilim. 5. Ayda da kontrollü egzersizlere başlayacam gebelik okulunda.
tarafından
Aynen kuzum ben de kilo almak istemiyorum sağlıklı beslenip dikkat etmek gerekiyor
(3,135 puan) tarafından
Bana da dedi kilosu boyu iyi diye. Doktordan iyi bilecekler sanki
tarafından
Öyle kuzum daha neler derler takma bence
(3,135 puan) tarafından
Zaten muhatap olmadım sonra onlarla. eve geldim
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ne alaka ya ne saçma düşünce. Doğmadan çocuğu aç yaptılar. Sen 10 kilo alınca o çocuk 7 kilo mu dogacakmis bende 22 haftaligim 4 kilo vermiştim geri 4 kiloyu aldim şuan hamile kaldığım kilodayım. Benim çocuk o zaman sadece 1 deri 1 kemik olarak doğacak 
(3,135 puan) tarafından
Demek ki onlar çok şişmiş ki bana böyle söylüyorlar. Zaten aldıklari kiloları hala verememisler belli
(2,575 puan) tarafından
Boşver kız benim eltim 5 kilo almıştı doğuma gittiğinde çocuk 3.700, doğdu. Kendi teyzem 24, kilo almıştı 2.800, doğdu çocuk ters tepkime yaptı
(3,135 puan) tarafından
Haha genelde öyle oluyor ama :D
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Senin beslenmenle bebk gelişiyor ama bebek aç demesi saçma ve daha kilo da alırsın. Şimdiden 3 kilo almışsan daha da alırsın. Ben 11 kilo almıştım ama bebeğim gayet sağlıklı ve 3600 kg olarak doğdu. İlk 3 ay iştahım yoktu zorla yerdim 
(3,135 puan) tarafından
Ben de zorla yiye yiye aldım kiloları :)
(3,135 puan) tarafından
Yemen kötü değil canım bebeğin gelişimi için iyi ama dengeli ye. Azar azar ve sık sık ye
(3,135 puan) tarafından
Zaten zorla yediriyorlar ondan aldım aslında. Ben hemen doyan birisiyim inanmıyorlar doyduguma habire koyuyorlar önüme
(3,135 puan) tarafından
Ye canım birşey olmaz ama az az ye
0 oy
(636 puan) tarafından
Ben 9 ayda sadece 6 kilo aldım 3645 gr oğlum doğdu. ve bebek su an kilo almiyor cok cok kucuk. Istersen su an 10 kilo al hic farketmez. Bebek son 1 1.5 ayda kilo alır
(3,135 puan) tarafından
Onlara göre şu an çocuk aç ve zayıf :D son aylarda fazla iştah artışı oluyomus o zaman alır yani.
(636 puan) tarafından
Istah artisi tabiki etkiliyo ama ben hamile kaldıgım kilodan 5 kilo verdim 6. Ayima kadar sonra geri 6 kilo almistim son 3 ayda. Ben istahim acildigi halde doktorumun surekli kilo almicaksin alma diyip tepemden inmemesi sayesinde cok az kilo aldim :D 3645  gr bebegim dogdu. Su plasenta derken aldigim kilolarin hepsini dogumdan ciktigimda vermistim.sen millete ne bakiyosun bosver. Ben karnim cok az cikmisti mesela. 9 aylikken millet kac aylik  5 6 aylik gibi duruyo  niye karnin yok da cocuk zayif da daha neler neler. Herkesi susturmustum :D iç karnım genisti. Cogu insan hamile oldugumu farketmiyodu bile
(3,135 puan) tarafından
İşte ağzı olan konuşuyor bizim de moralimizi bozuyorlar
0 oy
(887 puan) tarafından
Ben ilk yedi ay hic kilo almadm hatta verdim cnm .bi sknti yoktu ama kalan iki ayda ituz kilo aldiydim :D  doktor yedinci ayda hic kilo almadan dogurcan heralde dediydi sonuca inanamamisti :)
(3,135 puan) tarafından
2 ayda 30 kilo mu :D 7 ayın acısını çıkarmissin hahah :D
0 oy
tarafından
28+ 4 um bugune kadar 5 kılo almısım 
(3,135 puan) tarafından
Aboo kız senin çocuk aç :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 431 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 560 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,416 soru

24,072,128 cevap