Cnm valla esimin kiyafetlerini hep ben kendim alırım cokda beğenir en basindan beri sohbet edememeniz kötü bi durum bunu esinle konuş ve düzelt bence hersey düzelebilir hayattapozitif düşün
Valla muhabbet konusunda benimki de aynı hatta neredeyse hiç konuşmuyoruz eve gelince.. Bir ihtiyacı olursa canım şunu yap diyo bitiyo umarım sonradan değişir yoksa hiç çekilmiyor böyle..
Değişmeeezzz Ben mesela cok isterdim eşim saat taksin jilet gbi gomlekle keten pantolonla gezsin lakin sweet esofman olsun düğüne bile gider benim kocam yalan yok denedi sirf ben istiyorum diye 1 2 gün gömlek fln giydi 3 gün nerde benim tisortum dedi. Karakter konusunda da bi degisme olmadi ama çoğu özelliğini törpüledi. En azindan çabalıyo kiyamam
Benim eşim zor beğenen biri bu yüzden kendi seçer ama yinede sorar bana güzel mi iyi mi diye. Kendisi de zevklidir ama geçen yıl mont almış bana çok beğendim severek kullanıyorum aldığı şeyler şık ve güzel oluo muhabbet konusunda da saatlerce muhabbet etmiyoruz elbet yeri gelio eşim çok yorgun oluo uyuyo, bazı günler film açar izleriz. Modumuza göre takılıyoz gün içerisnde arar beni sürekli hele keyifsiz olsun hemen bana anlatır bu aralar daha sık arıo hamile olduğum için merak ediyo
Sen içini ac bnce canım. Bnde eşime bsy alamazdm ama şimdi bana diyor sen alsana veya kendi çıkar bana resim atar bu nasıl diye ? Sen al ve ona yakistir belki senden ister her zaman
Sohpet kendiliğinden açılan bsy bir çay koy sevdiği tatlı yap eski günlerden veya hayallerden yaşadığınız bir anidan bahset konu konuyu acar
Zor canım degısmıyolar.Benım eşimden yana tek sıkıntım aksamları gelınce tv de herhangı bır spor dalının Macı elınde de telefon olmasıdır.Sormaz oyle naptın ne ettın dıye anlatacak bıseyım varsa yayını durdurur dınler sonra devam eder.Alıstım galıba arada arıza cıkardıgım zamanlarda oluyor. sıkma canını üsteleme öyle oldukca anlam veremıyolar ve anlamadıkları ıcınde sınırlenıyorlar.Sen kendını cek de bak nasıl gelır yanına noldu dıye
1,489,779 soru
24,348,850 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın