0 oy
1,090 göst.
Diğer kategorisinde (1,788 puan) tarafından
Ya karşı komşum olacak kadın evde bebek olduğunu biliyor oğlumda huysuz habire çocuklarını gönderiyor yada kendide onlarla birlikte doluşuyorlar eve artık kafayı yicem bazen açmıyorum okuzz gibi vuruyor hiç düşünmez belki çocukları uyuyor rahatsız etmiyim yokkkk hala ısrarla vurur görgüsüz ayi oğlum 5 dk çocuklarıyla oynamaya gitse kendi çocuklarıyla birlikte hepsini bana gönderir  bı keresinde oğlumu göndermiş evinden üstüne kapıyı kapatmış 3 yaşındaki çocuk kapıda tek kalmış öyle gorunce deli oldum zaten baktım tek başına kapıya vuruyor..  nasıl davraniyim kendim davet edimeden asla ama asla gitmem ama kendisinde bu nezaket yok ahmakkk kadın yaaa....... şu an bile kapıda vuruyor ısrarla vallahi taşınıp gidicem bunlar yüzünden 

25 Cevaplar

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Acik acik soyle her gun hergun bu ne ya rahatsiz oluyorum gelme de 
(1,788 puan) tarafından
Yapıcam en sonunda yaa vurmayın da dedim ama yokkk asalak işte bunlar
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Ayy bnde öyle bişi olmasın diye dilin üstüne bebek uyuyor yazdım zile basmayın diye

Kimse kapımı çalmıyor ailemde gelirse kapıyı tıklatır ') :) 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ya benim eltimin küçük ogluda komşuya gitmis geçen gün. Daha 2 yaşında. Öküz kadın eve git diye kapıyı kapatmış. Çocuk kapının önünde terliklerin üzerinde uyumuş. Beynine kan damladı çocuğu öyle görünce.
(1,788 puan) tarafından
Ahhh kıyamam ben ona yaaa. Bişey yapmadınız mı kadına
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Ay ne biçim şey o öyle çık bağır gerekirse küssün konuşmasın 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canm kapiya yaz çocuklar uyuyor zile basmayın dye geldiğinde de her seferinde çıkıcam dışarı de yada misafir gelcek iism var de bi kac kez böyle yaparsan anlar gelmez belki baktın olmuyor onun gbi davran sende onu biktir o zamn keser belki elini yağını 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 518 göst.
14 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 465 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 553 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 527 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,424 soru

24,058,156 cevap